Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Вхід/авторизація Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Захист від короткого замикання в електроніці – від принципу роботи до практичних порад

  • 15.05.2024
  • 440

Коротке замикання, як правило, визначається як з'єднання з опором нижче 1 Ом або опором шунта, що призводить до падіння вихідної напруги нижче 100 мВ. В джерелі живлення з одним виходом коротке замикання буде між +VOUT і -VOUT.

Для забезпечення безпечної та надійної роботи джерел живлення протягом усього терміну служби, вони оснащуються різними захисними механізмами (функціями). Деякі з цих функцій обмежують струм, що подається в умовах короткого замикання, гарантуючи, що компоненти джерела живлення не перегріваються та не виходять з ладу, дозволяючи пристрою повернутися до нормальної роботи після усунення несправності. Однак, деякі варіанти використання та навантаження за особливих умов можуть активувати ці механізми захисту, що може призвести до плутанини, щодо несправності джерела.

Більше про ряд функцій та сфери застосування читайте у журналі Радіокомпоненти 1. Зручне ЗАМОВЛЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.
 

Компанія СЕА – офіційний дистриб'ютор TRACO POWER  на території України.

Джерела живлення TRACO POWER відрізняються високою надійністю та оптимальним співвідношенням ціна/якість. Місія Traco Electronic AG полягає в тому, щоб забезпечити клієнтів оптимальним рішенням з електроживлення за заданими технічними параметрами, за високої якості та відносно невисокої вартості.

Продукція TRACO POWER в каталозі СЕА

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції TRACO POWER звертайтесь до офіційного дистриб'ютора Traco Electronic AG на території України - Компанії СЕА, тел.: +38 (044) 330-00-88, info@sea.com.ua

Top