Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Вхід/авторизація Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Нові модулі QUINT ORING — повне резервування від Phoenix Contact

  • 07.09.2022
  • 487

QUINT ORINGАктивні резервні модулі контролюють всю систему резервування, від вхідної напруги, ділянок розв’язування та електромонтажу до струму навантаження. Це забезпечує можливість завчасного розпізнавання критичних робочих станів і сповіщення про них. За допомогою цієї інформації можна локалізувати помилки та відновити резервування. Постійний моніторинг вхідної напруги, вихідного струму та ділянки розв’язування відкриває можливість профілактичного контролю функціонування. Таким чином, використання модулів забезпечує повне резервування до споживача із двома позитивними й двома негативними вихідними клемами. Технологія ACB Technology (Auto Current Balancing) додатково подовжує строк експлуатації резервних джерел живлення завдяки рівномірному розподілу навантаження й допомагає зменшити експлуатаційні витрати установки. Сучасна технологія MOSFET підвищує ефективність і дає змогу заощаджувати до 70 відсотків енергії. Крім того, вбудований пристрій захисту від перенапруг (Over Voltage Protection) на виході захищає підключені споживачі й навантаження від перенапруги й підвищує експлуатаційну безпеку.

Пристрій захисту від перенапруг вперше доступний у спеціальному виконанні та для індивідуального замовлення (рівень OVP: 26,5 В, 28,8 В, 30 В і 32 В). Температурний діапазон від -40 до +70 °C та відповідність ATEX, IECEx і UL HazLoc забезпечують можливість застосування в екстремальних умовах навколишнього середовища.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top