Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Вхід/авторизація Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Нові розподільні блоки FIX від Phoenix Contact

  • 28.10.2022
  • 525

FIX від Phoenix Contact — це перші розподільні блоки, які можуть вміщати більше ніж один потенціал. Це дає можливість простого електромонтажу декількох потенціалів в одному компактному й модульному блоці. Особливо добре рішення для мультиблоків під час монтажу у будівлі.

Бічне з’єднання Push-in, яке не потребує використання інструментів, економить час під час підключення проводу і простір завдяки мінімальному типорозміру. Іще одна перевага — високий рівень модульності. Моношайби можна легко встановлювати в ряд завдяки пазогребінному з’єднанню. Можливість використання мультиблоків із монтажем на DIN-рейку, а також мультиблоків для безпосереднього монтажу та для приклеювання. Для цього є різні монтажні адаптери, які можна використовувати в усьому асортиментів виробів FIX. Мультиблоки доступні з поперечним перерізом 2,5 мм² і можуть містити до п’яти потенціалів лише в одному блоці.

розподільні блоки FIX від Phoenix Contact

Розподільні та збірні блоки з асортименту серії PTVFIX також доступні в поперечному перерізі 2,5 мм² із 2, 6, 12 і 18 розподільними з’єднаннями. У разі більшої кількості точок з’єднання блоки з’єднуються без поділу за допомогою перемичок і завдяки цьому ефективно розширюють потенціали. Різні кольори забезпечують інтуїтивно зрозумілий і безпечний монтаж.

За матеріалами Phoenix Contact

Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top