Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Презентація новинок Phoenix Contact 2018: контролер PLCnext Control, електронні автоматичні вимикачі, технологія швидкої зарядки для електромобілів

  • 06.07.2018
  • 1107

Українське дочірнє підприємство німецької компанії Phoenix Contact, одного з лідерів на світовому ринку інноваційних компонентів, систем і рішень в області електротехніки, електроніки і засобів промислової автоматизації, провело презентацію новинок 2018 року для вже існуючих і зацікавлених у співпраці потенційних партнерів.
 
Однією з найцікавіших новинок, представлених в цьому році, став революційний потужний контролер PLCnext Control. Це перший контролер на базі відкритої платформи PLCnext Technology, яка надає всі можливості створити систему автоматизації на будь-якій мові програмування, без обмежень спеціалізованих систем.

«Контролер PLCnext - продукт, який дійсно вражає. Раніше необхідно було володіти відповідною мовою програмування, під яку створювався кожен контролер. Тепер у багатьох користувачів з'явилася можливість реалізовувати свої ідеї на тій мові, яка йому зручна. Адже контролер PLCnext розуміє всі мови програмування», - прокоментував Микола Аккерман, технічний директор компанії«Інтелект Груп Компані»(Одеса).
 
Електронні автоматичні вимикачі пристроїв PTCB для універсального застосування оптимально підходять для простого і компактного розподілу потенціалів. Вузькі одноканальні пристрої передбачають можливість практичного комбінування з системою клем CLIPLINE complete. Різні конфігурації дозволяють вибирати між виконаннями з фіксованим номінальним струмом або з можливістю настройки.

Лазерний принтер TOPMARK neo з інноваційною системою нанесення - найшвидший в своєму класі принтер. Він дозволяє наносити маркування на 450 типів матеріалів. На сьогоднішній день - це найбільший на ринку вибір матеріалу для лазерного друку для маркування клем, провідників, кабелів і пристроїв. Завдяки численним інтелектуальним функціям управління TOPMARK neo стає простим і інтуїтивним, що дозволяє максимально швидко і без додаткового навчання персоналу створювати маркування, що відповідає найвищим вимогам.

Універсальні керовані комутатори від Phoenix Contact надають можливість економічного управління мережею Ethernet. Для систем, де раніше використовувалися переважно некеровані комутатори, варіанти серій 2000 і 2100 пропонують впорядковані функції конфігурації і моніторингу. Варіанти серій 2200 і 2300 крім розширеного набору функцій пропонують також зв'язок через скловолокно, а також відповідність стандартам для використання в морській галузі (GL / DNV, ABS, LR, BV) та переробній промисловості (ATEX).

Технологія High Power Charging для електромобілів забезпечує надзвичайно швидку зарядку батарей. За допомогою цієї технології можна за три-п'ять хвилин зарядити транспортний засіб на 100 км пробігу. Вихід технології на український ринок планується в цьому році.

В рамках презентації новинок Phoenix Contact також відбувся конкурс для студентів-інженерів, які створювали проекти на основі продукції компанії. На заході учасники конкурсу представили свої інноваційні рішення і мали можливість безпосередньо поспілкуватися з представниками великих промислових компаній, виробництв і партнерами компанії Phoenix Contact, які працюють в Україні і можуть бути зацікавлені в підтримці цих проектів.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top