Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Вхід/авторизація Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

PTVFIX — нові моноблоки з двома точками підключення

  • 29.08.2022
  • 484

У так званих моноблоках передбачено окрему прохідну функцію. Дві точки підключення забезпечують можливість компактного монтажу систем розподілу потенціалів залежно від кількості полюсів. Крім того, їх можна використовувати як навісні муфти. Завдяки пазово-пружинному з’єднанню моноблоки можна легко об’єднувати в компактні системи. Різні монтажні адаптери, які можна використовувати у всьому асортименті FIX, забезпечують гнучкість монтажу. Окрім адаптерів для монтажу на DIN-рейку та безпосереднього монтажу, також доступні варіанти блоків для приклеювання. Кольорове кодування провідників і точок з’єднання надає можливість інтуїтивного й безпечного встановлення. Окремі блоки мають щонайменше одне тестове гніздо для усіх стандартних тестерів.

PTVFIX — нові моноблоки з двома точками підключення

Варіанти кольорового виконання можна переглянути в онлайн-магазині або онлайн-конфігураторі Phoenix Contact. Окремі шайби також доступні як стаціонарні блоки. Ці мультиблоки дозволяють виконувати електромонтаж декількох потенціалів в одному блоці.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top