Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Вхід/авторизація Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Роз’єми і захисні ковпачки для кабелю від Phoenix Contact

  • 19.07.2022
  • 470

Роз’єми PRC SPLK компанії Phoenix Contact дозволяють, зокрема, легко подовжувати та ремонтувати провідники та кабелі. Запатентована технологія блокування запобігає випадковому відкриванню корпусу. Захисний ковпачок PRC TERM захищає відкриті кінці кабелю від бруду та вологи.

Роз’єми PRC SPLK

Нові роз’єми та захисні ковпачки доповнюють наявну монтажну систему PRC 35. Приладові з’єднувачі, муфтові з’єднувачі та штекерні з’єднувачі для польового обладнання забезпечують можливість реалізації численних рішень для з’єднання майже для будь-якого застосування для підключення пристрою чи розподілу енергії. Завдяки стійким до УФ-випромінювання та солоної води пластмасам і високому ступеню захисту IP67 монтажна система PRC придатна до застосування просто неба.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top