Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Виготовлення друкованих плат у рекомендованого виробника

  • 29.06.2022
  • 544

Не дивлячись ні на які життєві обставини, надійна робота електроприладів необхідна всім і кожному. Електротехніка просто не зможе виконувати свої завдання без друкованих плат. Як результат, варто ретельно підійти до питання друку та монтажу мікросхем.

Компанія СЕА має успішний досвід з виготовлення друкованих плат будь-якого об’єму, враховуючи особливості кожного замовлення. Ретельний контроль на всіх етапах монтажу друкованих плат є ключовою запорукою ефективної та тривалої роботи мікросхем. Компанія СЕА використовує сучасне обладнання, при потребі підлаштовує певні стадії виробництва, при цьому увесь процес виконується кваліфікованими фахівцями, що і гарантує повну відповідність виконаних мікросхем технічному завданню за короткі терміни!

Придбавши четвертий випуск журналу «Електрик» Ви отримаєте необхідну покрокову інформацію як зробити замовлення на виготовлення друкованих плат з урахуванням усіх технологічних можливостей.

Бути обізнаним у світі електронного обладнання та електротехніки легко, оформивши ПЕРЕДПЛАТУ на видавництво спеціалізованих журналів.


 

Зробити замовлення або отримати додаткову інформацію можна у провідного інженера відділу друкованих плат Компанії СЕА за телефоном: +380 (44) 330-00-88, або надіславши запит на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top