Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Вимірювальні клеми з бічним затискачем Push-in

  • 18.08.2021
  • 476

Клеми з розмикачем серії PTVME від Phoenix Contact для підключення вимірювальних трансформаторів доповнюють асортимент клем серії PTV із зажимами Push-in, але мають бокове підключення, як у гвинтових клем.

Вимірювальні клеми PTVME

Модернізація проєктів із застосуванням вимірювальних клем серії PTVME спрощується завдяки затискачам Push-in з розмикачем для підключення вимірювальних трансформаторів. Компактна конструкція клем серії PTVME має ширину 8,2 мм, аналогічну гвинтовим вимірювальним клемам. Номінальна напруга 1 000 В дозволяє забезпечити підвищену безпеку, а безгвинтовий поворотний розмикач забезпечує швидке і легке управління режимами роботи клеми. Комутаційне положення розмикача легко розпізнається завдяки наявності піктограм замкнутого і розімкнутого положень. Клеми серії PTVME поставляються з розмикачем і бічним підключенням проводів перетином від 0,5 мм² до 6 мм².

На вибір пропонуються варіанти клем з вбудованими тестовими гніздами або без них. З клемами серії PTVME можна застосовувати стандартні приналежності системи CLIPLINE complete.

Якщо у Ваших прєктах ще використовуються старі і дорогі гвинтові вимірювальні клеми серії URTK / S, то оптимальною сучасною недорогою заміною, без зміни довжин кабелів і схем їх проводки, може виступити вимірювальна клема PTVME 6/S-P.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top