Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Захист для установок в області безпеки

  • 12.10.2020
  • 478

CLIXTRABУстановки в області безпеки, такі як сигнальні установки в залізничній промисловості, вимагають наявності блискавкозахисту і захисту від перенапруг.

Для вирішення подібних завдань Phoenix Contact пропонує комбінацію з пристрою захисту від перенапруг і клемних блоків CLIXTRAB. Дана лінійка виробів об'єднує переваги двох серій пристроїв для захисту установок: невелика ширина, технологія з'єднання push-in і захист від перевантаження, що гарантують необхідний рівень безпеки і високий ступінь готовності обладнання.

Для вимірювання ізоляції і струмових петель просто роз'єднайте сигнальні ланцюги за допомогою клем з ножовими розмикачами. Для інтеграції в цифрову інфраструктуру, CLIXTRAB пропонує опціональний комплект віддаленого оповіщення, який передає статус захисних пристроїв безпосередньо в диспетчерську.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top