Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор дисплеїв Lumineq (Beneq)

  • 24.01.2022
  • 852

Компанія СЕА отримала сертифікат офіційного дистриб'ютора Lumineq Oy — фінського виробника найміцніших і найпрозоріших дисплеїв преміум-класу у світі, заснованих на тонкоплівковій електролюмінесцентній технології.

LUMINEQ, що входить до складу Beneq Group Oy, з 1984 року розробляє нові технології відображення та виготовила найпрозоріший у світі дисплей. Прозорі дисплеї LUMINEQ особливо затребувані у автомобільній промисловості і користуються неабияким попитом. Вони покращують ситуаційну поінформованість водія про оточення, стан, безпеку автомобіля, виводячи динамічну інформацію на лінію прямої видимості. Вони також дозволяють виробникам автомобілів створювати першокласні враження від подорожей, перетворюючи вікна автомобілів на сенсорні дисплеї.

дисплеї Lumineq

Прозорі дисплеї LUMINEQ також встановлюють для передачі користувачу динамічної інформації в межах прямої видимості на оптичні пристрої, приціли і прилади нічного бачення. LUMINEQ пропонує спрощену, але міцну конструкцію з більш ніж 90% оптично чистою прозорістю, що регулюється яскравістю від нічного бачення до денного світла, мікрографікою до 10 мікрометрів та низьким енергоспоживанням.

Заламіновані в скло прозорі дисплеї LUMINEQ є відмінним рішенням для транспортних засобів або важкої техніки з вертикальним вітровим склом, де традиційні проєкційні системи не працюють, включаючи автобуси, вантажівки, поїзди, трактори, навантажувачі, вилкові навантажувачі та крани. Показуючи важливу інформацію на лобовому склі і перетворюючи вікна на сенсорні дисплеї, дисплеї LUMINEQ у склі дозволяють виробникам автомобілів забезпечувати першокласний досвід користувача в дорозі.

 

За більш детальною інформацією щодо дисплеїв Lumineq звертайтеся до офіційного дистриб'ютора Beneq Oy (ТМ Lumineq®) Компанію СЕА за телефоном в Києві +38 (044) 330-00-88 або по електронній пошті info@sea.com.ua

Top