Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Вебінар від Lumineq "Перетворіть незадіяне скло на інтерактивні дисплеї за допомогою технології прозорого дисплея LUMINEQ"

  • 24.04.2023
  • 806
Компанія Lumineq є провідним світовим виробником, яка спеціалізується на виробництві екранів на основі технології прозорого скла. До того, компанія стала першим в світі виробником екранів, використавшим цю технологію. Бренд випускає продукцію для різних ринків, включаючи транспортну, авіаційну та оборонну промисловість, медичну техніку, нафтогазову та енергетичну галузі. Прозорі дисплеї Lumineq можуть бути інтегровані в оптичні продукти, такі як приціли, пристрої нічного бачення та далекоміри, що дозволяє виводити динамічну інформацію на рівень очей.
Наприклад, LUMINEQ вперше представили технологічний зразок на виставці постачальників Shot Show 2020, і відгуки були неймовірними. ELT32S-RETICLE-BAT дозволяє виробникам створювати прототипи дисплеїв LUMINEQ в існуючих оптичних системах для підтвердження концепції та тестування технології в реальному світі.
 
На відміну від звичайних прицільних сіток, які використовують принцип відбиття або дифракції для створення освітленої точки прицілювання, динамічна прицільна сітка LUMINEQ надає напрямок, освітлену опорну точку, точне націлювання, балістичну інформацію або відстань до цілі безпосередньо на плоскому склі, яке розміщене на лінії прямої видимості.
 
Розмір, форму та вміст скла можна регулювати відповідно до вимог кінцевого продукту. Матричні дисплеї пропонують виробникам свободу проєктування власної графіки, поєднання як сегментованого дисплея, так і матричного дисплея також доступне з технологією LUMINEQ. За допомогою додаткових хромованих шарів можна налаштувати їх перехрестя, блокування світла та яскравість відповідно до вимог кінцевого продукту.
 
Відчуйте магію прозорих дисплеїв LUMINEQ і перетворіть скляні поверхні на інформаційні екрани, які мають прозорість >80% і кут огляду 360°.
 
Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Lumineq на території України — запрошує Вас на вебінар Lumineq, який буде присвячений огляду потенційних застосувань прозорих дисплеїв, технічних деталей та характеристик, впровадженню та інтеграції, тематичним дослідженням.
 

Безкоштовний вебінар відбудеться 26 квітня о 11:00 за Києвом (10:00 СЕТ).

Мова вебінару — англійська.

Зареєструватись на вебінар

Також вебінар буде записаний та доступний за запитом.

 

За більш детальною інформацією щодо дисплеїв Lumineq звертайтеся до офіційного дистриб'ютора Beneq Oy (ТМ Lumineq®) Компанію СЕА за телефоном в Києві +38 (044) 330-00-88 або по електронній пошті info@sea.com.ua

Top