Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Вхід/авторизація Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Актуальна стаття журналу CHIP NEWS 2 про вибір джерела живлення для медтехніки

  • 02.11.2023
  • 1047
У новій статті "Медичні стандарти та терміни: від А до Я" досліджувались важливі аспекти вибору живлення для медичного обладнання. З пацієнтами, які можуть бути приєднані до пристроїв тривалий час, без можливості реагування на несправність обладнання, безпека стає ключовим аспектом. Стандарти безпеки, формальна оцінка ризику, та вимоги до прикладних частин - все це розглядається у статті.
 
Дізнайтеся, які стандарти та терміни важливі для вибору джерела живлення в медичних пристроях, а також про вимоги до захисту пацієнтів та операторів, і як постачальники живлення можуть допомогти вам забезпечити безпеку та якість вашого обладнання.
 
Читайте статтю у журналі ChipNews №2, щоб дізнатися більше про ці важливі аспекти в медичних застосуваннях та як обрати правильне джерело живлення для вашого обладнання. Зараз видання доступно безкоштовно усім зацікавленим читачам - тримайте руку на пульсі та будьте у курсі всіх технологічних новинок у світі електронних компонентів.
 
За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції TRACO POWER звертайтесь до офіційного дистриб'ютора Traco Electronic AG на території України - Компанії СЕА, тел.: +38 (044) 330-00-88, info@sea.com.ua
 
Top