Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Вхід/авторизація Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Дві нові серії XLG від MEAN WELL для широкого спектру світильників

  • 20.09.2022
  • 546

Компанія МЕAN WELL зробила доповнення всесвітньо популярного сімействa XLG на дві нові серії XLG-20 і XLG-320 з потужністю 20 Вт та 320 Вт відповідно для розширення можливостей користувачів.

Виробник залишив без змін зручні габарити, металевий корпус із надійним ступенем захисту, який підходить як для зовнішнього, так і для внутрішнього використання. Головною перевагою серій є можливість коригування вихідного струму з огляду на різні конфігурації світлодіодів, що дуже зручно для широкого асортименту світильників.

Більше розгорнутої інформації про дані серії драйверів, основні технічні характеристики та переваги містяться у свіжому випуску журналу "Електрик" 7-8.

Видавництво спеціалізованих журналів пропонує на своїх сторінках найсвіжішу інформацію зі світу електроніки та електротехніки через оформлення передплати за ПОСИЛАННЯМ.

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА, тел.: +38 (044) 330-00-88 чи e-mail: info@sea.com.ua

Top