Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Електромагнітна сумісність у ваших руках – як підготуватися до тестування без лабораторії

  • 26.03.2024
  • 1748

Статтю про електромагнітну сумісність (EMC) підготували досвідчені фахівці компанії Traco Power, які мають глибокі дослідження у цій області.

У процесі розробки проекту, електромагнітна сумісність (EMC) повинна бути врахована з самого початку і обговорюватися регулярно, вдосконалюватися за потреби протягом усього циклу розробки. Однак, як підготуватися до цього, якщо у вас немає повноцінно обладнаної лабораторії EMC?

Електромагнітна сумісність (ЕМС) –  складний набір стандартів, які залежать від ринку вашого продукту. Для підготовки до тестування без повноцінної лабораторії можна скористатися датчиком ЕМС, зробленим з коаксіального кабелю та радіочастотного підсилювача. Цей метод можна використовувати для дослідження магнітних та електричних полів. Для попередніх тестів на електромагнітну сумісність можна використовувати більш доступне обладнання, наприклад, мережу стабілізації опору лінії (LISN) у поєднанні з аналізатором спектру або осцилографом. Навіть якщо у вас немає повноцінної лабораторії, можна зробити певні підготовчі кроки для тестування і підтримки продукту.

Більше про всі можливості та корисні поради читайте у журналі Електрик. Зручне ЗАМОВЛЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.

Місія Traco Electronic AG полягає в тому, щоб забезпечити клієнтів оптимальним рішенням з електроживлення за заданими технічними параметрами, за високої якості та відносно невисокої вартості.

Продукція TRACO POWER в каталозі СЕА

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції TRACO POWER звертайтесь до офіційного дистриб'ютора Traco Electronic AG на території України - Компанії СЕА, тел.: +38 (044) 330-00-88, info@sea.com.ua

Top