Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

LED-драйвери MEAN WELL 25-120 Вт з підтримкою Bluetooth Mesh

  • 04.08.2021
  • 624

Прогнозується, що в міру розвитку мереж 5G, з освітлювальними приладами будуть інтегруватись все більш інтелектуальні системи управління. Світильники більше не являються просто джерелами світла. Інтелектуальне освітлення - це ринкова тенденція, незалежно від дротового або бездротового типу управління. Кінцева мета - інтегрувати всі освітлювальні прилади та домашні пристрої в одну мережу та керувати цими пристроями через додаток.

У 2019 році MEAN WELL запустив серійне виробництво перших LED-драйверів з модулем CASAMBI Bluetooth. В кінці 2020 року MEAN WELL презентував нові серії драйверів LCM-IoT та PWM-IoT з підтримкою модулів Bluetooth Tuya китайських розробників та Silvair польських. Усі моделі можна використовувати з будь-якими внутрішніми чи комерційними світильниками. За допомогою додатку можна легко налаштувати такі функції, як групування, сценарії роботи чи таймер. Крім того, для створення власної інтелектуальної системи освітлення, можна використовувати сумісні сторонні пристрої, такі як настінні вимикачі чи датчики освітленості.

Цього разу MEAN WELL запустив виробництво серій LCM-25/40/60 IoT зі стабілізацією за струмом (режим С.С.) та серії PWM-60/120 IoT зі стабілізацією за напругою (режим C.V.). Обидві серії можна використовувати в одному і тому ж проєкті. На додаток, серії LCM-25/40/60 BLE мають вбудовану функцію push-діммінгу, що використовується для управління одногруповими світильниками. 

Рішення Bluetooth mesh з низьким енергоспоживанням може не тільки передавати потокові аудіо та данні, але й автоматично з'єднувати пристрої в якості самоорганізованої мережевої системи. Нова технологія Bluetooth mesh може вирішити недолік підключення "один-за-одним" і проблему передачі даних на коротку дистанцію. Більш того, оцінюючи відстань між світильниками та мобільними приладами, Bluetooth mesh може діяти як гаджет для відстеження переміщення всередині приміщень. Вищезгадана технологія не за горами й найближчим часом світильники перестануть бути лише інструментом для освітлення.

Режим роботи Серія Модель Бренд модуля Bluetooth
Стабілізація за струмом (C.C.) LCM-025-IoT LCM-25BLE / LCM-25TY1 / LCM-25SVA BLE: Casambi
TY1: Tuya
SVA: Silvair
LCM-040-IoT LCM-40BLE / LCM-40TY1 / LCM-40SVA
LCM-060-IoT LCM-60BLE / LCM-60TY1 / LCM-60SVA
Стабілізація за напругою (C.V.) PWM-060-IoT PWM-60BLE / PWM-060TY1 / PWM-060SVA
PWM-120-IoT PWM-120BLE / PWM-120TY1/ PWM-120SVA
PWM-200-IoT PWM-200BLE / PWM-200TY1/ PWM-200SVA

Основні характеристики та переваги:

  • Стабілізація за струмом з можливістю його регулювання за допомогою вбудованого DIP-перемикача (серія LCM);
  • Стабілізація за напругою на виході 12/24/48 В (серія PWM);
  • Пульсації струму ≤5%;
  • Пластиковий корпус та ізоляція класу ІІ без FG;
  • Вбудований активний коректор коефіцієнту потужності (PFC) та високий ККД до 92%;
  • Функції дімування: Bluetooth та push-діммінг (серія LCM-BLE);
  • Захист від імпульсних перенапруг 2 кВ (Л-Н);
  • Захист від перенапруги, короткого замикання та перегріву.

Кодування:

Приклад використання:

Більше інформації про "інтелектуальну" продукцію MEAN WELL можна знайти в розділі "Питання - Відповіді", категорія "Аспекти інтелектуального управління".

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України - Компанії СЕА, тел.: (044) 330-00-88 (внутр. 804), info@sea.com.ua
Top