Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Підтримка DALI 2.0 LED-драйверами серій LCM/PWM

  • 08.09.2021
  • 462

Компанія Mean Well підтримує свою політику крокувати слідом за новітніми технологіями та вбачаючи перспективи в сучасній системі управління освітленням DALI 2.0 оновила до нових стандартів серії LED-драйверів для внутрішнього освітлення LCM-DA2 і PWM-DA2. В майбутньому драйвери для світлодіодів стануть основними пристроями в системі управління освітленням на базі DALI 2.0, яка допоможе досягти нових цілей, таких як: просте налаштування, відкрита система і висока сумісність.

Зробивши ЗАМОВЛЕННЯ журналу «Радіоаматор» № 7-8 можливо детально ознайомитися з вбудованими функціями та технічними перевагами оновленої серії драйверів від офіційного дистриб'ютора джерел живлення бренду MEAN WELL на території України — Компанії СЕА.

Дізнайтеся першими про усі актуальні новини у світі електронного обладнання через оформлення передплати на видавництво за ПОСИЛАННЯМ.

За додатковою інформацією та з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтеся до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА — за тел .: +38 (044) 330-00-88 чи e-mail: info@sea.com ua.

Top