Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Серія NHDD: DC/DС LED-драйвер з входом 380 В

  • 15.12.2021
  • 575

NHDD-40 - DC/DC для LED з живленням від шини 380 VDC

MEAN WELL, один із лідерів ринку джерел живлення, постійно оновлює та розширює свою номенклатуру, тому нещодавно запустив серійне виробництво нової лінійки блоків живлення із живленням від шини високої напруги постійного струму 380 В, щоб стати першими в галузі DC-живлення для освітлювальних приладів. Це відповідає новій тенденції, коли у всьому світі почали впроваджувати системи енергоощадження, комбінувати відновлювальні джерела енергії та ефективно об’єднувати електромережі постійного струму із системами накопичення енергії. MEAN WELL буде і надалі забезпечувати виробництво продуктів, які відповідають цій меті, для зменшення втрат при перетворенні енергії та створення нових освітлювальних пристроїв, призначених для роботи в електромережах постійного струму.

Маючи понад 35-річний досвід розробки та виробництва джерел живлення, MEAN WELL визначить характеристики нової централізованої шини постійного струму і сфери застосування освітлювальних пристроїв, призначених для роботи в електромережах постійного струму, які можна використовувати з блоками живлення в корпусі/кожусі та світлодіодним драйвером NHDD-40, щоб забезпечити готові рішення для освітлення. Окрім того, шина DC може поєднуватись з електромережею постійного струму систем відновлювальних джерел енергії для зменшення втрат при перетворенні енергії та інтегруватись у систему накопичення енергії (ESS). Таким чином, застосування централізованої шини постійного струму в будинках перестане бути лишень концепцією. У майбутньому інтеграція електромереж постійного струму в нові будинки стане необхідністю. Використання DC-шини для зменшення втрат при перетворенні енергії та застосування систем накопичення енергії (ESS) призведе до досягнення цілковитого «світу постійного струму».

MEAN WELL першим випустив серію NHDD-40, яка може напряму працювати з шиною 380 В DC, забезпечуючи стабілізований струм на виході та застосовуватись у світлодіодних світильниках. Використання освітлювальних пристроїв, що працюють в електромережах постійного струму, може знизити загальні витрати на встановлення та втрати при перетворенні енергії. Надалі MEAN WELL буде задавати ринкові тенденції в галузі освітлення для електромереж постійного струму. Освітлювальні прилади, що працюють від постійного струму також можна інтегрувати в системи автоматизації будинків DALI чи KNX. Якщо вам необхідно використовувати низьковольтну шину SELV 48 В DC, MEAN WELL також може виготовити серію NLDD-H із вхідною напругою 48 В. Шину постійного струму також можна застосовувати для електричних приладів загального призначення, напряму замінивши традиційну мережу 230 В змінного струму, ефективно зменшивши втрати при перетворенні енергії та загальні витрати на електроенергію.

Інструкція з вибору централізованих шин постійного струму для освітлювальних пристроїв:

Тип напруги 

Фронтенд

(AC/DC перетворювач)

Бекенд

(DC/DC LED-драйвер)

Тип діммінгу
Низьковольтна шина (48 В)

UHP-1500 (1 фаза, 3 дроти)

RST-5000/10000 (3 фази, 4 дроти)

SHP-10K (3 фази, 3 дроти), в розробці

NLDD-H

LDDS-HWB

LDD-H-DA

PWM,

0-10В,

DALI

Високовольтна шина (380 В)

UHP-1500 (1 фаза, 3 дроти)

RST-7K5/15К (3 фази, 3 дроти), в розробці

SHP-10K (3 фази, 3 дроти), реліз в 1 кварталі 2022

NHDD

PWM,

діммінг за допомогою DAP-04 для систем DALI

Основні характеристика та переваги:

  • Вхідна напруга 380 В ВС;
  • Широкий діапазон вихідної напруги;
  • Стабілізований струм на виході;
  • Висока ефективність до 95%;
  • Діммінг за допомогою ШИМ-сигналу;
  • Захист від перегріву та короткого замикання;
  • Компактні габарити;
  • Гарантія 5 років.

Кодування моделей:

Кодування NHDD-40

Можливості використання:

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА, тел.: (044) 330-00-88 (внутр. 804), info@sea.com.ua
Top