Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Технологія визначення діапазону заряду батареї у NPB-1200 MEAN WELL

  • 20.07.2022
  • 490

Висока надійність і дуже конкурентоспроможні ціни відкривають величезні можливості для вирішення найрізноманітніших технічних завдань нової серії зарядних пристроїв NPB-1200 компанії MEAN WELL. Як і у попередній серії NPB-450 та NPB-750, у серії з потужністю 1200 Вт також широкий діапазон вихідних напруг, можливість використання з багатьма акумуляторами, що позитивно впливає на бюджет і дивлячись вперед — на екологію. Довговічність роботи разом з новою технологією визначення діапазону заряду батареї робить дану серію незамінною для зарядки Вашого обладнання з акумуляторним живленням.

Для ознайомлення з розгорнутими технічними характеристиками, варіантами підключення та сертифікацією, замовте новий випуск журналу «Радіоаматор» 5-6.

Світ невпинно змінюється, і разом з ним технології, а не відставати від розвитку електроніки та електротехніки легко з ПЕРЕДПЛАТОЮ на видавництво спеціалізованих журналів.

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА, тел.: +38 (044) 330-00-88 чи e-mail: info@sea.com.ua

Top