Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Компанія СЕА — авторизований дистриб'ютор Chauvin Arnoux

  • 26.04.2022
  • 949

Chauvin ArnouxКомпанія СЕА продовжила партнерські відносини з компанією Chauvin Arnoux.

Французька компанія Chauvin Arnoux є одним зі світових лідерів в області розробки і виробництва вимірювального і контрольно-діагностичного обладнання для різних галузей промисловості, енергетики та зв'язку.

Виробляючи більше 5000 типів продуктів, в тому числі ряд унікальних пристроїв, які не мають аналогів, і поставляючи їх на 5 континентів, Chauvin Arnoux має вісім виробничих підприємств: шість фабрик у Франції (Нормандія, Ліон), сертифікованих згідно ISO9001, плюс заводи в Мілані ( Італія) і Дуврі (США, Нью-Гемпшир).

Chauvin Arnoux

Chauvin Arnoux є лідером в області виготовлення мультиметрів, провідним виробником осцилографів і, як і раніше, — головною дійовою особою в секторі вимірювальної техніки. Для більш повного задоволення вимог споживачів ведеться безперервний пошук нових рішень і реалізуються всі можливі ресурси для того, щоб відповідати, слідувати і випереджати очікуванням споживачів щодо вироблених товарів, їх характеристик, сервісних послуг і консультацій. Асортиментом Chauvin Arnoux покривається весь діапазон потреб в області приладів, від переносних електровимірювальних інструментів до лабораторного устаткування.

Компанія СЕА постачає на ринок України широке різномаїття високоякісних товарів Chauvin Arnoux. На складі СЕА доступні для замовлення осцилографи портативні, товари електробезпеки, струмовимірювальні кліщі, регістратори, мегомметри, мікроомметри, вимірювачі коефіцієнта трансформації, аналізатори якості електричної енергіїтестери заземлення й ESD.

 

Купити вимірювальні прилади CHAUVIN ARNOUX і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу вимірювальних приладів Компанії СЕА за тел .: +38 (044) 330-00-88; e-mail: info@sea.com.ua.

Top