Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Компанія СЭА — офіційний дистриб'ютор Zeroplus Technology

  • 12.04.2022
  • 833

Zeroplus TechnologyКомпанія СЕА продовжує співпрацю з досвідченим виробником вимірювальних приладів Zeroplus Technology. В програму поставок СЕА входять логічні аналізатори, які доступні для замовлення зі складу в Києві.

Zeroplus Technology була заснована в 1997 році і спеціалізується на розробці та виробництві логічних аналізаторів, а також бездротових контролерів, сумісних з повним спектром периферійних пристроїв телевізійних ігрових приставок. 2004 року доповненням до основного профілю компанії стали електронні вимірювальні прилади.

Zeroplus Technology

Величезною популярністю на ринку Тайваню та інших країн користуються логічні аналізатори Zeroplus на базі ПК. Оскільки багато освітніх установ та виробників технологій в індустрії ІС використовують їх для задач цифрового аналізу, компанія продовжує оптимізувати модельний ряд цих приладів.

Для всіх випробувань та розробок Zeroplus застосовує лише передові технології та постійно прагне до інновацій, задовольняючи вимоги клієнтів та зберігаючи конкурентну перевагу завдяки високій якості своєї продукції та зростаючій кількості патентів.

 

Компанія СЕА – офіційний дистриб'ютор Zeroplus Technology на території України.  З питань придбання продукції Zeroplus Technology звертайтесь до відділу вимірювальних приладів Компанії СЕА за тел.: +38 (044) 330-00-88; e-mail: info@sea.com.ua

Top