Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Високоякісний LED екран на замовлення у м. Вінниця

  • 16.06.2021
  • 1098

Фахівці Компанії СЕА виготовили та встановили під замовлення високоякісний світлодіодний екран з 5-им кроком пікселю у місті Вінниця. Розмір даного екрану становить 4160 х 3040 мм. 

LED екран — найтехнологічніший та найзручніший в експлуатації варіант відображення контенту. Світлодіодні екрани не тільки можуть передавати картинку в якості Full HD або 4K, а й досить недорогі, легко ремонтуються та довговічні. Система складається з модулів. Якщо один модуль або піксель вийде з ладу, їх легко може замінити навіть людина без технічної освіти. При цьому екран не втратить свою функціональність — ще один плюс в скарбничку повнокольорових світлодіодних екранів. Тому можна сміливо говорити про те, що екрани є оптимальним рішенням для відображення відеоконтенту: за вартістю, якістю картинки і сервісного обслуговування.

LED екран на замовленняLED екран на замовлення

Основні переваги LED екранів:

  • Легкість монтажу
  • Варіативність розмірів
  • Висока яскравість трансляції зображення
  • Можливість програвання різноманітного відеоконтенту: відео, графіки, анімації, ТВ та ін.

LED екран на замовленняLED екран на замовлення

Особливості екрану

Тип екрану Повнокольоровий SMD RGB P5 з можливістю виводу потокового відео
Розмір екрану 4160х3040 мм
Загальна площа екрану 12,6464 м²
Комфортна відстань для перегляду від 4 м
Роздільна здатність 832х608 пксл
Яскравість 3 000 кд/м²


Компании СЭА - 25 лет!Висока кваліфікація і досвід дозволяють фахівцям Компанії СЕА надати допомогу на всіх стадіях вибору, придбання та інсталяції світлодіодних екранів різних типів. Завдяки багаторічному досвіду спеціалісти компанії готові виконати під ключ проєкт будь-якої складності. За додатковою інформацією та з питань придбання LED екранів SEАтм звертайтеся до центрального офісу Компанії СЕА в Києві, тел .: +38 (044) 330 00 88, моб. +38 099 491 55 28, e-mail: alver@sea.com.ua.

Top