Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Торгово-промислова палата України інформує

  • 28.02.2022
  • 967

Торгово-промислова палата України (ТПП України) являється неурядовою некомерційною самоврядною організацією, котра на добровільних засадах об'єднує юридичних осіб та громадян України, зареєстрованих як підприємці, і є членом Міжнародної торгової палати, Всесвітньої федерації палат і Асоціації торгово-промислових палат Європи.

28 лютого на підставі Статуту ТПП України та статей 14 і 14-1 Закону України "Про торгово-промислові палати в Україні" від 02.12.1997 № 671/97-ВР, Палата засвідчила виникнення форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили) в країні, а саме: військову агресію Російської Федерації проти нашої держави, що стала підставою введення воєнного стану з 05:30 24.02.22 відповідно до Указу Президента України №64/2022 "Про введення воєнного стану в Україні".

Додатково ТПП України підтверджує, що зазначені обставини з 24 лютого 2022 року до їх офіційного закінчення є надзвичайними, невідворотними та об’єктивними обставинами для суб'єктів господарської діяльності та / або фізичних осіб по договору, окремим податковим та / чи іншим зобов’язанням / обов’язком, виконання яких / -го настало згідно з умовами договору, контракту, угоди, законодавчих чи інших нормативних актів, і виконання відповідно яких / -го стало неможливим у встановлений термін внаслідок настання таких форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили).

 

В умовах воєнного стану Компанія СЕА тимчасово призупиняє роботу. Про всі зміни в режимі діяльності підприємства повідомлятимемо в наших новинах.

Бажаємо всім миру та спокою! 

Top