Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Паркувальні системи для закритих ЖК від СЕА

  • 16.06.2021
  • 1241

Організований паркінг — невід'ємна складова сучасних житлових комплексів. Наявність достатньої кількості паркувальних місць в житловому комплексі та їх зручність є однією з ключевих причин вибору того чи іншого ЖК. Від конфігурації, розташування й місткості паркінгу залежить комфорт автовласників, безпека їх майна. Характеристики та розміщення паркінгу також впливають на те, чи не буде територія біля будинку заставлена автомобілями. Від цього залежить рівень шуму, загазованість повітря та безпека двору. Загалом продуманість паркінгу ЖК впливає на комфорт навіть тих мешканців, що не мають машин.

Компанія СЕА виробляє паркувальні системи для закритих житлових комплексів. Паркінги для ЖК від СЕА розробляються із використанням новітніх технологій, орієнтуючись на комфорт мешканців та безпеку їх авто. Так, в'їзд і виїзд на територію паркувального майданчика здійснюється виключно за розпізнавання номера державної реєстрації авто. Для цього Компанія СЕА розробила і впровадила стійки серії РТ51.

Паркувальні системи для закритих ЖКПаркувальні системи для закритих ЖК

Усередині антивандальних стійок розміщена камера для розпізнання номера авто. Відсоток розпізнання становить понад 96%. Сама стійка обладнана антивандальним механізмом, а замок відкриття дверей європейського виробництва має підвищений захист (аналог Multi-lock).

Автоматизована парковка для житлового комплексу здатна вирішувати як загальні, так і специфічні завдання. В першу чергу, парковка приносить додатковий прибуток і впорядковує знаходження транспорту на внутрішній території. Вона завжди ефективна в умовах організації підземного паркінгу, парковки для двору, для району, позбавляючи від необхідності найму спеціального обслуговуючого і контролюючого персоналу.

СЕА пропонує обладнання власного виробництва для організації платних парковок: паркомати, термінали оплати, в'їзні та виїзні термінали, інформаційні табло парковок, світлофори та інше додаткове обладнання.

Мобільний додаток SEA Parking допомагає вирішити проблему пошуку і оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.

 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, +38 (067) 332-16-45 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top