Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

17-дюймовий безвентиляторний ПК для важкої промисловості від Axiomtek

  • 11.04.2024
  • 294

Axiomtek – всесвітньо відомий лідер, який невпинно займається дослідженнями, розробками та виробництвом серії інноваційних та надійних промислових комп'ютерних продуктів з високою ефективністю – радий представити GOT317B-ADL-TRD, 17-дюймовий безвентиляторний комп'ютер із сенсорною панеллю, що працює від високопродуктивного процесора Intel® Core /i5/i3 13/12 покоління та Pentium®. ПК промислового класу з сенсорною панеллю оснащений 17-дюймовим широкоекранним РК-дисплеєм SXGA з 5-провідним сенсорним резистивним екраном і яскравістю 350 ніт. Розроблений для роботи в складних умовах, GOT317B-ADL-TRD має водо- та пиленепроникну передню панель зі ступенем захисту IP65 та широкий діапазон робочих температур від -10 °C до 50 °C, що забезпечує його придатність для важкої промисловості та програми автоматизації виробництва.

безвентиляторний комп'ютер, GOT317B-ADL-TRD
Джерело: Axiomtek

«GOT317B-ADL-TRD підтримує вхідну напругу від 12 В до 24 В постійного струму із затримками ввімкнення/вимкнення запалювання, щоб запобігти нестабільності живлення, одночасно дозволяючи обладнанню запускатися і працювати правильно, а також допомагає уникнути пошкодження обладнання, спричиненого раптовими стрибками напруги». - сказав Уеслі Лі, менеджер з продукції підрозділу Product PM компанії Axiomtek. «Наш новий безвентиляторний ПК GOT317B-ADL-TRD призначений для полегшення інтеграції та оптимізації різних програм. Він оснащений гнучким вікном модуля вводу-виводу, що надає клієнтам максимальну гнучкість для адаптації до конкретних потреб. Декілька рішень для монтажу, таких як настінне кріплення, кріплення VESA та настільна підставка, дозволяють користувачам вибирати найбільш підходящі варіанти кріплення для свого застосування».

GOT317B-ADL-TRD від Axiomtek має один 260-контактний слот DDR4-3200 SO-DIMM із системною пам’яттю до 32 ГБ і підтримує один 2,5-дюймовий жорсткий диск/SSD SATA. Він має слот M.2 Key E та слот PCI Express Mini Card для легкої інтеграції додаткових пристроїв, таких як модулі WLAN, оснащені розширеними інтерфейсами вводу-виводу, включаючи один 9-контактний D-sub Male RS-232/422/485, один RS-232 через кабель, один RJ-45 2.5Gb Base-T Ethernet, один RJ-45 1Gb Base-T Ethernet, два порти USB 3.2 Gen1, два порти USB 2.0, один HDMI 1.4 і один лінійний вихід. Безвентиляторний комп'ютер також підтримує один роз’єм типу Phoenix для живлення постійного струму, один перемикач для ввімкнення/вимкнення живлення та один отвір для заземлення. Крім того, ПК підтримує TPM 2.0 для вищого рівня безпеки. GOT317B-ADL-TRD також забезпечує підтримку основних ОС, включаючи Windows 10/11, Windows 10/11 IoT та Linux, що полегшує розробку унікальних програм.

Розширені функції GOT317B-ADL-TRD:

  • 17-дюймовий РК-дисплей SXGA з яскравістю 350 ніт
  • 5-провідний резистивний сенсорний екран
  • Підтримує один 2,5” SATA HDD/SSD
  • Плоский сенсорний екран на передній панелі з міцною передньою панеллю IP65
  • Підтримує модуль WLAN і антену (опціонально)
  • 4 порти USB і 2COM
  • Вбудований TPM 2.0
  • Змінний лоток для HDD
  • Підтримує кріплення на панель, VESA, настільну підставку та настінне кріплення

За матеріалами Axiomtek

 

Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором Axiomtek в Україні. Купити безвентиляторний комп'ютер Axiomtek і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу промислових комп'ютерів Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top