Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

PLANET пропонує екологічні рішення для мережевого та комунікаційного обладнання

  • 16.11.2023
  • 1007

PLANET, лідер у галузі мережевих продуктів та рішень, прагне впроваджувати цінності ESG (довкілля, соціальна сфера, управління) у свої технології. З метою зменшення викидів вуглецю та забруднення навколишнього середовища, PLANET розробила інноваційне рішення Green Networking, яке включає Ethernet-комутатор, серію контролерів керування відновлюваною енергією та продукти Power over Ethernet (PoE).

Це рішення дозволяє розгортати мережеву інфраструктуру у віддалених районах, таких як природоохоронні зони, автономні медичні центри та інші, за допомогою екологічної енергії, такої як сонячна, вітрова та гідроенергетика. Контролер керування відновлюваною енергією PLANET (NMS-360) та промисловий комутатор PoE (BSP-360) забезпечують стабільний мережевий зв’язок та живлення підключених пристроїв, таких як IP-камери та точки доступу. Вони також дозволяють дистанційний моніторинг мережі адміністраторами через зручний веб-інтерфейс.

Продукти PLANET PoE також мають енергозберігаючу функцію визначення кабелю, яка автоматично визначає довжину кабелю та необхідну енергію під час передачі. Це допомагає заощадити до 40% споживаної електроенергії при використанні короткого кабелю в мережі. Крім того, продукти PLANET PoE мають інтелектуальні функції керування PoE, такі як автоматичне визначення температури, захист від перегріву, перевантаження та нерегульованої системи живлення; виявлення живлення PoE для покращення ефективності.

Детальніший огляд знайдете на сторінках журналу Радіокомпоненти 3.

Отримайте безліч переваг та корисної інформації з регулярним виданням професійних журналів. Зручне ЗАМОВЛЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.

 

Купити продукцію PLANET та за додатковою інформацією звертайтеся до відділу промислових комп'ютерів Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top