Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Точний моніторинг за будь-яких умов за допомогою бездротових датчиків LoRaWAN

  • 21.12.2023
  • 851

Створіть інтелектуальне середовище Інтернету речей за допомогою датчиків LoRaWAN

Бездротові датчики PLANET LS100 та LS200 LoRaWAN призначені для моніторингу довкілля та збору даних. Такі дані, як температура, вологість, освітленість і рухи, впливають на стан об'єкта або пристрою, будь то двигун, холодильна установка або навіть мережне обладнання. Датчики серії LS здебільшого мають клас захисту IP65 та IP67, що дозволяє використовувати їх як на відкритому повітрі, так і у промислових приміщеннях. Кількість розгорнутих датчиків залежить від вимог мережі. Камера датчика(ів) контролює широкий спектр умов, включаючи вологість, виявлення витоків, температуру в приміщенні, температуру машини, температуру продукту, проникнення та вихід, освітлення. Ці датчики з батарейним живленням, що не потребують проводки, легко встановлюються в будь-якому місці.

LoRaWAN

Бездротові технології LoRa та LoRaWAN

LoRa – це технологія радіочастотної модуляції малої потужності для глобальної мережі (LPWAN). Вона стандартизує LPWAN та забезпечує канали передачі даних на дуже великі відстані. Маючи дальність дії до п'яти кілометрів у міських районах та понад 15 кілометрів у сільській місцевості (пряма видимість), LoRa ідеально підходить для створення мереж, що потребують далекого зв'язку або глибокого прокладання зв'язку. Ключовою особливістю є наднизьке енергоспоживання, що дозволяє використовувати пристрої з батарейним живленням, які можуть працювати кілька років. Використовуючи відкритий протокол LoRaWAN у зіркоподібній топології, він підходить для додатків із численними малопотужними пристроями, що збирають невеликі обсяги даних. Серія LS ідеально підходить для пристроїв із підтримкою LoRa у системі IoT.

LoRaWAN

Контролер на базі LoRaWAN із багатим промисловим інтерфейсом

Датчик серії PLANET LoRaWAN LS100/LS200 повністю сумісний зі стандартними шлюзами LoRaWAN, такими як серія PLANET LCG-300, що підтримують клас A LoRaWAN. Він ідеально підходить для великомасштабних програм IoT, включаючи автоматизацію будівель, інтелектуальні виміри, системи HVAC, сільське господарство та ін. Датчик забезпечує плавну інтеграцію кількох датчиків, що робить його ідеальним вибором для модернізації застарілих пристроїв у системах із підтримкою Інтернету речей.

LS100-WL
Датчик витоку води IP65 

LS100-PIR
Датчик присутності всередині приміщення IP30

LS100-DW
Датчик дверей та вікон IP30
LS200-ТН
Датчик температури та вологості у приміщенні IP65

LS200-PT
Датчик температури приладу IP65

LS200-TC
Датчик температури машини IP65
LS200-RF
Датчик температури та вологості в холодильнику IP65

LS200-LG
Датчик рівня освітленості IP65

LS200-СМ3
3-фазний вимірювач струму IP53


LoRaWAN

Більше про датчики серії LS100 та LS200 читайте у наступних новинах.

За матеріалами Planet Technology

 

Купити продукцію PLANET та за додатковою інформацією звертайтеся до відділу промислових комп'ютерів Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top