Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

У США продають будинки на колесах із сонячними панелями, Wi-Fi та іншими фішками

  • 18.01.2019
  • 1651

Приймачі Wi-Fi, сонячні батареї і порти USB - це мінімум функцій, які пропонують покупцям виробники автодомів для відпочинку.

сонячні батареї, автодімДилери будинків на колесах сподіваються, що такі трейлери захочуть купить молоді покупці, які люблять усі переваги сучасного світу і отримувати насолоду навіть в далекій дорозі. Метою маркетингу стали так звані мілленіали, люди, що народилися після 1981-1983 років.

Сотні нових і сучасних будинків на колесах були показані на початку січня на виставці Colorado RV Adventure & Travel Show. Навіть найменші автофургони і трейлери мають сонячні панелі, розважальні системи і проводку для заряджання смартфонів і планшетів далеко від джерел живлення. Дилери автодомів сподіваються, що нові покупці допоможуть запобігти спаду продажів. Ціни на сировину, особливо метал, поряд з імпортними компонентами, такими як мікрохвильові печі і освітлення, ростуть через тривалу тарифну битву з Китаєм і Канадою. Хоча більшість трейлерів все ще будуються в США, компоненти для них часто надходять з-за кордону.

В цілому, поставки трейлерів, ймовірно, скоротяться приблизно на 5,4% в 2019 році, повідомили аналітики. Прогнозується, в цьому році буде відвантажено близько 453 200 автобудинків, в порівнянні з 479 000 в 2018 році і 504 600 у 2017 році. Президент Промислової асоціації RV Френк Хугельмейер вважає, що уповільнення продажів було неминучим, через те, що за останнє десятиліття дуже багато американців купили фургони.

 

Компанія СЕА пропонує промислові сонячні електростанції (СЕС) для організації систем електропостачання на сонячних батареях для комерційного використання (для магазину, офісу, підприємства та інших комерційних приміщень).

Підприємство реалізовує проекти електросистем з використанням в комплектації сонячних панелей різної потужності. Забезпечує кваліфікований підбір обладнання для різних типів рішень і пропонує готові розрахунки енергоспоживання для різних регіонів України. Підключає об'єкт генерації електроенергії в центральну електромережу із забезпеченням продажу електроенергії за «зеленим тарифом». Надає сервісний супровід протягом всього експлуатаційного періоду.

 

Компании СЭА - 25 лет!Щоб ознайомитися з докладною інформацією, замовити прорахунок ціни, отримати кваліфіковану консультацію, допомогу у виборі та купити обладнання для СЕС, мережеві, автономні чи гібридні інвертори, домашні або промислові сонячні електростанції, телефонуйте +38 (044) 330-00-88 або пишіть нам на пошту: info@sea.com.ua.

Top