Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Чудова якість світла з компактною оптикою LEILA-Y та TINA-Y

  • 21.07.2022
  • 610

Популярні та надійні сімейства продуктів LEILA та TINA від LEDIL, які зарекомендували себе виключно з позитивної сторони, вітають дві нові підродини: LEILA-Y та TINA-Y, які доповнюють та розширюють класичні сімейства LEILA та TINA. Дотримуючись високо оцінених принципів дизайну сімейства YASMEEN, нові лінзи пропонують красиві естетичні промені з чудовою якістю світла, відмінним керуванням світлом та точним відсіканням.

LEILA-Y, TINA-Y, Ledil, лінзи LEDILLEILA-Y, TINA-Y, Ledil, лінзи LEDIL

У поєднанні з компактними розмірами всі ці функції роблять LEILA-Y та TINA-Y ідеальними для архітектурного, настінного та зовнішнього освітлення фасадів.

LEILA-Y, TINA-Y, Ledil, лінзи LEDIL

Обидві оптики зі знайомими розмірами діаметра та висоти класичних сімейств LEILA та TINA оптимізовані для 3535, сумісні з комплектами світлодіодів до 5050 та пропонують різні промені: 10, 14, 25, 36, 55 градусів. а також овальний 45+15-градусний промінь.

LEILA-Y, TINA-Y, Ledil, лінзи LEDIL

LEILA-Y, TINA-Y, Ledil, лінзи LEDILЦі компактні лінзи доступні з чорним утримувачем, а незабаром з'являться і з білим утримувачем. Їх можна швидко та легко закріпити за допомогою тримача, монтажної стрічки та штифтів.

LEILA-Y та TINA-Y — це:

  • Наступне покоління сімейства LEDIL LEILA і TINA, що добре зарекомендували себе.
  • Різноманітність симетричних та асиметричних променів.
  • Чудова якість світла.
  • Швидке та просте кріплення.
  • Розроблений із використанням запатентованого принципу конструкції YASMEEN.
  • Оптимізовані для сучасних світлодіодних корпусів з покращеною сумісністю зі світлодіодами.

За матеріалами LEDIL

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор LEDiL на території України. Купити лінзи LEDIL або отримати додаткову інформацію Ви зможете звернувшись в Компанію СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top