Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Ефективність та довговічність лінз STRADA-IP-24

  • 08.05.2023
  • 957
LEDiL - це фінська компанія, яка займається розробкою та виробництвом лінз та оптичних систем для світлодіодів. LEDiL пропонує широкий асортимент лінз та оптичних систем для різноманітних застосувань, активно впроваджує новітні технології у своїх розробках, щоб забезпечувати ефективність та енергоощадження.
 
Серія лінз STRADA-IP-24 від LEDiL призначена для використання в системах освітлення вулиць та доріг. Ці лінзи забезпечують високий рівень світлового потоку та ефективно розподіляють світло в заданому напрямку. STRADA-IP-24 складається з лінз різної форми та розміру, що дозволяє підібрати оптимальне рішення для різних типів ламп та конфігурацій світильників. Лінзи мають високу стійкість до вологи та пилу, що дає змогу використовувати їх у важких кліматичних умовах.
 
Серія STRADA-IP-24 підтримує високу ефективність та продуктивність світильників завдяки використанню спеціальних матеріалів та оптичних технологій, які дозволяють досягати більш високої інтенсивності світла та кращої рівномірності його розподілу.
 
Більше про технічні характеристики та детальний огляд лінз читайте у журналі "Радіокомпоненти" 1.
 
Отримайте безліч переваг та корисної інформації з регулярним виданням професійних журналів, а також бонуси у виглядів промокодів на товари для замовлення у Компанії СЕА.
 
 
 
Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор LEDiL на території України. Купити лінзи LEDIL або отримати додаткову інформацію Ви зможете звернувшись в Компанію СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.
Top