Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Вхід/авторизація Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Everlight визнаний винним у незаконному присвоєнні комерційних секретів та технологій Seoul Semiconductor

  • 02.09.2022
  • 637

Seoul SemiconductorSeoul Semiconductor Co., Ltd., провідний світовий новатор у галузі світлодіодної продукції та технологій, оголосила про те, що апеляційна палата корейського окружного суду Сувона визнала компанію Everlight Electronics (Everlight) винною в незаконному присвоєнні комерційних секретів Seoul та галузевих технологій. Суд присудив кримінальні штрафи проти Everlight — поки що це максимальний штраф для іноземної компанії за скоєння такого злочину. Троє колишніх співробітників Seoul Semiconductor, які залишили компанію і перейшли на роботу в Everlight, також були засуджені до ув'язнення на строк від одного до двох років з випробувальним терміном від двох до трьох років за незаконне присвоєння комерційної таємниці та технологій.

Суд нижчої інстанції визнав Everlight винним у злочинному присвоєнні комерційної таємниці, а апеляційний суд підтвердив рішення суду нижчої інстанції, а також залишив у силі звинувачення у незаконному привласненні галузевих технологій Seoul компанією Everlight.

Seoul Semiconductor є провідною компанією з виробництва світлодіодів у Кореї та № 3 у світі. За останні 30 років компанія Seoul Semiconductor присвятила себе дослідженням та розробкам з великим портфелем патентів та лідирує у галузі світлодіодних технологій другого покоління. Тим не менш, деякі глобальні компанії, як і раніше, купують дешевші продукти-наслідувачі, які порушують технологію Seoul, і продають ці продукти під своїм брендом, стверджуючи, що вони дотримуються ESG.

«Інтелектуальна власність — єдиний інструмент, який дозволяє малим підприємствам та підприємцям виживати та розвиватися. Компанії, які крадуть такі важко зароблені технології, мають бути вигнані з ринку», — заявив засновник Seoul Semiconductor Ч. Х. Лі.

За матеріалами Seoul Semiconductor

 

Компанія СЕА пропонує придбати різноманітні якісні та високоефективні товари від Seoul зі складу в Києві. В програму поставок входять такі товари як світлодіоди потужні SMD (3W і вище)плати (модулі) Seoulвивідні світлодіоди 4.8 та 5 мм круглісвітлодіодні модулі ACRICH2,5ACRICH3.0 та ACRICH4.0світлодіоди в корпусах 563035283030 та багато інших товарів. Ознайомитись з повною номенклатурою товарів можна за посиланням 
 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Seoul Semiconductor на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту:  info@sea.com.ua.

Top