Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Вхід/авторизація Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Нові лінзи VERONICA-SQ-WG для підкреслення краси архітектури

  • 23.09.2022
  • 736

ledilVERONICA-SQ-WG, LEDILАрхітектурне освітлення — це стільки ж мистецтво, скільки й технологія. Воно підсвічує архітектурні ландшафти та поверхні, втілюючи в життя візуальний архітектурний дизайн. Настінне освітлення часто викорустовують для підкреслення дизайну архітектури будівлі, її фасадної частини, привертаючи увагу до їхньої краси, освітлюючи текстури стін та створюючи приголомшливі ефекти.

Найкращі результати для створення естетично привабливих рішень у зовнішній архітектурі можуть бути досягнуті при використанні спеціальних настінних одиночних лінз, таких як VERONICA-SQ-WG виробництва компанії LEDIL. Дані лінзи відрізняються визначною якістю світла, привертають увагу на поверхні та підкреслюють текстури.

Новинка LEDIL VERONICA-SQ-WG приєднується до інших моделей сімейства VERONICA, що складаються з мініатюрних оптичних пристроїв, що легко герметизуються, призначених для складних умов і зовнішнього освітлення.

VERONICA-SQ-WG, LEDILVERONICA-SQ-WG, LEDIL

Лінзи VERONICA-SQ-WG квадратної форми мають клейку стрічку для простоти установки та вузький асиметричний точковий промінь для приголомшливої ​​якості світла, що забезпечує найкращі ефекти освітлення. Це робить лінзи ідеальним рішенням для зовнішнього архітектурного, фасадного, вітринного та рекламного освітлення.

За матеріалами LEDIL

Технічна документація VERONICA-SQ-WG

 
Компанія СЕА — офіційний партнер LEDIL на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту:  info@sea.com.ua.
Top