Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Seoul Semiconductor займає 3-е місце на світовому ринку світлодіодів завдяки запатентованій технології світлодіодів 2-го покоління

  • 15.04.2021
  • 670

Seoul Semiconductor

  • Seoul Semiconductor вселяє надію в молодь, малий бізнес і підприємців, розвиваючи нову історію світла.
  • «Повага до інтелектуальної власності створює нові можливості для більш справедливого росту».

Компанія Seoul Semiconductor Co., Ltd., провідний світовий розробник світлодіодних продуктів і технологій, оголосила, що компанія посіла третє місце в світі на ринку світлодіодів в 2020 році, згідно зі звітом компанії Omdia — світового лідера в дослідженнях.

Згідно зі звітом Omdia для LED Supply & Demand Market Tracker, третє місце для компанії Seoul є значним досягненням, так як Компанія випередила таких потужних гравців на ринку як Lumileds, Samsung Led (S-LED). Частка Seoul в загальному ринку корпусних світлодіодів становить $ 898 мільйонів доларів США з ростом на 4,3% з року в рік,.

Частки ринку корпусних світлодіодів в 2012 і 2020 рр.

Рис.1. Частки ринку корпусних світлодіодів в 2012 і 2020 рр.

Seoul Semiconductor продовжувала інвестувати близько 10% річної виручки в дослідження і розробки протягом 30 років, приділяючи особливу увагу оптоелектронним напівпровідникам, включаючи інвестиції в розмірі понад 100 мільйонів доларів США, і в даний час має портфель з більш ніж 14 000 патентів — найбільша сума в світлодіодній індустрії по всьому світу. Крім того, Seoul сприяла розвитку технологій другого покоління і виграла численні патентні суперечки в США і Європі, успішно отримавши постійні судові заборони і відкликавши продані товари, що порушують авторські права.

«Побачивши статтю про Джиммі Картера, який також був сином фермера, який повинен був стати президентом США, я надихнувся. Моєю метою було домогтися більшого за рахунок створення інноваційних технологій і історій успіху, які можуть розширити можливості молодих людей в Кореї і дати їм надію. Протягом усього шляху я зосереджував наш прибуток на дослідженнях і розробках і активно брав участь в патентних судових розглядах на кожному етапі свого шляху. Я вірю в культуру чесної конкуренції і повагу інтелектуальної власності », - сказав засновник Seoul Semiconductor Чон Хун Лі.

Перша в світі світлодіодна технологія другого покоління

Рис.2. Перша в світі світлодіодна технологія другого покоління

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА - офіційний дистриб'ютор Seoul Semiconductor на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top