Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Вхід/авторизація Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Seoul Semiconductor застосовує технологію дезінфекції Violeds до автомобілів

  • 20.09.2022
  • 571

Seoul Semiconductor застосовує технологію дезінфекції Violeds до розкішного седану Genesis G90:

  • Застосовується технологія Violeds, розроблена Seoul Viosys, компанією номер один у світі з виробництва УФ світлодіодів.
  • Видаляє до 99,9% шкідливих мікробів (кишкова паличка, золотистий стафілокок та пневмокок) за 10 хвилин за допомогою УФ-випромінювання.
  • Seoul Viosys пропонує оптимізовані рішення для дезінфекції, керуючи власною автолабораторією.

Технологічне рішення для дезінфекції УФ Violeds, розроблене Seoul Semiconductor Co., Ltd., всесвітньо визнаним виробником оптичних напівпровідників, встановлено в консольних коробках Genesis — світового бренду автомобілів класу люкс.

УФ Violeds, Seoul Viosys, Genesis G90

Світлодіоди Violeds UV-C встановлені всередині корпуса консолі підлокітника Genesis G90

Розкішний седан Genesis G90 був офіційно випущений на ринок у першій половині 2022 року. Консольна коробка підлокітника в задній частині G90 оснащена світлодіодними лампами UV-C для дезінфекції речей пасажирів у рамках COVID-19. Залежно від моделі встановлюється від 6 до 12 світлодіодних ламп, що знищують до 99,9% шкідливих бактерій (кишкова паличка, золотистий стафілокок, пневмобактерії) в особистих речах протягом 10 хвилин після закриття кришки.

Violeds — це запатентоване рішення, розроблене та вперше у світі широко застосовуване компанією Seoul Viosys, дочірньою компанією Seoul Semiconductor. Воно запобігає зростанню мікробів та бактерій за допомогою УФ-світлодіодів. За даними агентства маркетингових досліджень Omdia за 2021 рік, Seoul Viosys займає 1-е місце у світі за технологією УФ-світлодіодів.

Seoul Viosys успішно розробила рішення для стерилізації повітря та системи дезінфекції поверхонь. У серпні 2021 року компанія провела прес-конференцію, щоб представити своє рішення для запобігання поширенню шкідливих бактерій, яке здатне видалити 99% вірусів, що передаються повітрям у приміщенні. За результатами випробувань компанія продемонструвала процес дезінфекції систем автоматичного кондиціювання повітря на виставці CES 2022, завдяки чому її технологічна майстерність набула всесвітнього визнання.

УФ Violeds, Seoul Viosys, Genesis G90

Автолабораторія Seoul Semiconductor тестує процес дезінфекції систем кондиціонування повітря

«Ми дуже раді постачати УФ-світлодіоди для глобального бренду люксового Genesis G90. Керуючи власною лабораторією автоматичної стерилізації повітря та поверхонь, ми зробили все можливе для подальшого розвитку технології дезінфекції за допомогою УФ світлодіодів. У результаті технологія Violeds займе лідируючі позиції в розвитку медичних послуг для транспортних засобів у світі», — сказав представник Seoul Semiconductor.

Він додав: "Отримавши сертифікат AEC-Q102, який є стандартом надійності автомобільних світлодіодів, технологія Violeds стане оптимізованим рішенням для проєктів автомобільної охорони здоров'я, необхідних клієнтам".

На основі більш ніж 30-річного досвіду досліджень та розробок в області оптичних напівпровідників, Seoul Semiconductor успішно створила портфель продуктів з усіма діапазонами довжин хвиль (200 ~ 1600 нм) від УФ до видимих ​​променів та ІЧ (VCSEL), застосовних до автомобільних рішень, маючи 18000 технічних патентів, і тим самим підтримуючи технологічну перевагу на світових ринках.

За матеріалами Seoul Semiconductor

 

Компанія СЕА пропонує придбати різноманітні якісні та високоефективні товари від Seoul зі складу в Києві. В програму поставок входять такі товари як світлодіоди потужні SMD (3W і вище)плати (модулі) Seoulвивідні світлодіоди 4.8 та 5 мм круглісвітлодіодні модулі ACRICH2,5ACRICH3.0 та ACRICH4.0світлодіоди в корпусах 563035283030 та багато інших товарів. Ознайомитись з повною номенклатурою товарів можна за посиланням 
 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Seoul Semiconductor на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту:  info@sea.com.ua.

Top