Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Seoul Viosys розпочинає масове виробництво 25 Гбіт/с VCSEL для додатків зв'язку 5G

  • 09.02.2021
  • 851

Компанія Seoul Viosys, провідний постачальник складних напівпровідників, оголосила, що вперше в Кореї зуміла досягти успіху в розробках по технології лазерного випромінювання вертикальної поверхні (Vertical Cavity Surface Emitting Laser — VCSEL) і представила лазерний діод 25 Гбіт/с, який сумісний з мережами 5G для передачі та прийому даних. Уже розпочато масове виробництво новинки.

Принципова схема мережевого додатку 5G із використанням VCSEL Seoul Viosys

VCSEL - це лазерна діодна технологія, яка перетворює електричні сигнали в оптичні. Нещодавно вона здобула популярність як технологія зв'язку на основі світла, що забезпечує надшвидкісний обмін даними в середовищах 5G: необхідна для роботи у сфері AR / VR, 3D-зондування та визначення часу польоту за допомогою камери у смартфонах, а також для автомобільних систем LiDAR. VCSEL діоди від Seoul Viosys вже отримали схвалення клієнтів для використання у датчиках і будуть випускатися серійно протягом першого кварталу 2021 року, а їх застосування у системах LiDAR також зараз проходить процедуру затвердження задля майбутнього постачання провайдерам автомобільних системних рішень. За даними Yolé Developpement, провідної дослідницької фірми з виробництва напівпровідників, очікується, що світовий ринок VCSEL зростатиме на 18,4% щороку, з 1,1 млрд доларів у 2020 році до 2,7 млрд доларів у 2025 році.

25 Гбіт/с VCSEL розробки Seoul Viosys — це високоефективна лазерна діодна технологія, яка випромінює світло вертикально від напівпровідникових підкладок для швидкого зв'язку. В даний час на ринку VCSEL 25 Гбіт/с три великі американські компанії — II-VI, Lumentum та Broadcom — беруть участь у боротьбі за лідерство з продажу продуктів цього сегменту, що мають високу додану вартість: більш ніж у 10 разів дорожчі за звичайні LED. Лазеры Seoul Viosys можуть застосовуватися в одно- та чотири-канальный конфігурації, залежно від цільового використання, при чому чотириканальна реалізація забезпечує швидкість 100 Гбіт/с (4x) прийому та передачі даних великої ємності та високої якості. Хоча технологія VCSEL має високий ступінь труднощів при впровадженні, очікується, що вона буде охоплювати широкий спектр застосувань у майбутньому.

25-Гбіт/с VCSEL Seoul Viosys (ліворуч) та 4-канальний VCSEL 100 Гбіт/с (праворуч)

«У міру зміни парадигми в сучасній ері безконтактних комунікацій, інтерес до технології VCSEL зростає, оскільки вона є критично важливою технологією для впровадження середовища Інтернету речей (IoT). Seoul Viosys буде продовжувати досліджувати та розробляти технологію VCSEL для розширення лінійки та застосування наших диференційованих VCSEL рішень у розумних містах зі зв'язком стандарту 5G, додатках для автономного водіння, AR / VR та на промислових ринках Інтернету речей», - сказав представник Seoul Viosys.

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА - офіційний дистриб'ютор Seoul Semiconductor на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top