Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

YASMEEN zoom від LEDIL – завжди оптимальне освітлення

  • 28.07.2022
  • 685

YASMEEN, YASMEEN zoom, YASMEEN ledilПопулярне сімейство YASMEEN поповнюється новими виробами – zoom-лінзами, на які подано заявку на патент: YASMEEN-50-ZOOM та YASMEEN-70-ZOOM.

Zoom-оптика YASMEEN — це інноваційний додаток до сімейства YASMEEN, який відкриває новий світ можливостей освітлення завдяки своїй гнучкості та адаптивності. Концепції освітлювання, які потребують постійних модифікацій, не втрачають оптимальності з новою серією, більш того дизайн освітлення можна регулювати «на ходу» навіть без попереднього детального планування, щоб гарантувати ідеальне освітлення в будь-який час і в будь-якому місці.

YASMEEN-50-ZOOM і YASMEEN-70-ZOOM володіють тією ж чудовою якістю світла і контролем променя, що й інші моделі, і не містять частин, що рухаються в осьовому напрямку. Це дає дизайнерам свободу проєктування трекових та спрямованих світильників як для статичних, так і для zoom-лінз з невеликими конструктивними обмеженнями. Оптика діаметром 70 мм оптимізована для COB розміру LES 10 мм, версія оптики із zoom-ом 50 мм оптимізована для COB розміру LES 6 мм.

YASMEEN, YASMEEN zoom, YASMEEN ledil

Кругова Zoom-оптика, має кут повороту 22,5° і промінь, який можна регулювати від 15° до 45°, все це в компактному корпусі без частин, що рухаються в осьовому напрямку. З добре контрольованим відсіканням у всьому діапазоні збільшення, zoom-оптика YASMEEN забезпечує ідеальне змішування світла з білим, що налаштовується. Zoom-оптику YASMEEN також легко прикріпити за допомогою роз'ємів HEKLA, BJB та B+W з тримачами або, як варіант, прикріпити за допомогою фланця.

YASMEEN, YASMEEN zoom, YASMEEN ledil

Zoom-оптика YASMEEN — ідеальний вибір для компактних, енергоефективних світильників для освітлення роздрібної торгівлі, де потрібна найвища якість світла та гнучкість простого налаштування оптики в одному світильнику.

За матеріалами LEDIL

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор LEDiL на території України. Купити лінзи LEDIL або отримати додаткову інформацію Ви зможете звернувшись в Компанію СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top