Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

В Україні автоматично фіксуватимуть ще один вид порушень

  • 30.09.2021
  • 1244

З 1 жовтня законом №1582-IX офіційно передбачено впровадження автоматичної фіксації перевищення вагових норм. До цієї дати на КМУ лежить обов'язок прийняти підзаконні нормативно-правові акти, необхідні для реалізації цього закону. На даному етапі в тестовій експлуатації по Україні встановлено близько 50 систем WiM.

WiM — це сучасна розумна система комплексного збору інформації про транспортні засоби, які переміщуються по автомобільним дорогам. Вона здійснює моніторинг руху транспорту в режимі реального часу за допомогою обладнання, яке монтується в верхньому шарі покриття автомобільних доріг або на прогонових будовах мостів і шляхопроводів. Устаткування перекриває дорогу по всій ширині. Прилеглі об'їзні шляхи перекриваються з метою не допущення об'їзду "рамок".

Всі відомості зі зважувального обладнання на дорогах передаються в центр обробки даних Укртрансбезпеки. Фіксація руху здійснюється цілодобово. Система автоматично зчитує такі показники як: номерний знак, габаритні розміри, маса, кількість осей, швидкість тощо. За результатами обробки цих показників будуть формуватися повідомлення про сплату штрафу.

Компанія СЕА здійснює повний об'єм робіт з впровадження сертифікованих систем динамічного зважування транспортних засобів у русі Weight-in-Motion.
 

 ✓ Проєктування  ✓ Введення в експлуатацію
 ✓ Поставка обладнання  ✓ Навчання персоналу
 ✓ Монтаж обладнання та опорних конструкцій  ✓ Технічна підтримка
 ✓ Проходження сертифікації системи  ✓ Гарантія якості


Ознайомча з системою WiM брошура ↓

 

Компанія СЕА займається проєктуванням, розробкою програмного забезпечення, монтажем, впровадженням і технічною підтримкою систем WIM. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити по електронній пошті: info@sea.com.ua.

Top