Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Німецькі кабелі XBK-KABEL на складі Компанії СЕА

  • 02.12.2022
  • 1193

Компанія СЕА пропонує до замовлення кабельно-провідникову продукцію для різних промислових напрямків від німецького бренду Xaver Bechtold GmbH. XBK-Kabel призначені для передачі даних та використовуються в електронній промисловості, машинобудуванні, технологічних приладах, комп'ютерних системах управління та промислової автоматизації. Вироби мають гарний захист до різних умов експлуатації.

Компанія XBK-KABEL вже більше 60-ти років займається виробництвом високоякісних проводів та кабелів на власних виробничих потужностях, розташованих у місті Ротвайль, Баден-Вюртемберг, Німеччина. Виробничий процес та кінцеві вироби повністю сертифіковані згідно міжнародних стандартів, системи якості ISO 9001, а вся продукція проходить багатоступінчастий контроль.

Найменування Наявність на складі Категорія Надіслати запит
3002290630022906 >690
Кабель для передачі данних (низькочастоний)
H05V-K 0,5 >100 Провід монтажний
H07RN-F 4*1,5 >40 Кабель силовий, контрольний

 

У програмі постачання Компанії СЕА представлений широкий асортимент контрольних та силових кабелів європейського виробництва. Поширений вислів «німецька якість» - це про кабель від Компанії СЕА. І це не ідіома, а географія. Для отримання кваліфікованої консультації та як купити силовий кабель у Києві та Україні, зверніться до нашого відділу кабельної продукції за телефоном +38 (044) 330 00 88, або на пошту e-mail: info@sea.com.ua

Top