Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

32-розрядні мікроконтролери ARM від GEEHY

  • 17.11.2021
  • 1312

мікроконтролери ARM, GEEHYПандемія COVID-19 радикально змінила промисловість електронних компонентів, а особливо – випуск і продаж інтегральних схем. З іншого боку, нестабільна ситуація на ринку створила нові можливості для деяких виробників ІС, які змогли впоратися із цією складною ситуацією набагато ефективніше за конкурентів. Компанія СЕА продовжує шукати нових виробників інтегральних схем та виводити їх на ринок. Наша мета – довгострокове співробітництво з цими компаніями заради постійного та стабільного постачання електронних компонентів на довгі роки. Відсутність складських запасів у дистриб'юторів, надзвичайно високі ціни на доступні товари або тривалі терміни виконання замовлень – такі проблеми не будуть виникати з новими надійними партнерами.

мікроконтролери ARM, GEEHYМи раді повідомити, що розпочали співпрацю з високорозвиненим виробником інтегральних схем (зокрема мікроконтролерів) GEEHY SEMICONDUCTOR. Заснована в 2019 році як дочірня компанія APEXMIC MICROELECTRONICS, Geehy успадкувала 20-річний досвід розробки інтегральних схем від Apexmic – відомого виробника SoC для принтерів та мікросхем для систем безпеки. APEXMIC є частиною NINESTAR CORPORATION, одного з п'яти провідних світових виробників лазерних принтерів (марки Lexmark та Pantum), що входить до списку 500 найбільших підприємств Китаю.

Портфель товарів Geehy включає 32-розрядні мікроконтролери ARM-CORTEX (серія APM32), а також мікросхеми шифрування SoC та мікросхеми Bluetooth SoC. Товари Geehy призначені в основному для промислової, медичної та автомобільної промисловості. Багато всесвітньо відомих компаній вже давно використовують мікроконтролери GEEHY, у тому числі Philips, IKEA, GM, BMZ, TTI, Nestle, Gibson Guitars і т.д. Мікроконтролери APM32 сумісні, наприклад, із серією STM32 від STMicroelectronics на основі FFF, що дозволяє вносити зміни до проєкту з мінімальними витратами.

Через нестабільну ситуацію на ринку електронних компонентів, все більше користувачів замінюють мікроконтролери STM на аналоги від GEEHY. Фахівці Компанії СЕА залюбки нададуть вичерпну інформацію та допоможуть підібрати заміну мікроконтролерам STM32.

Ознайомитись з рекомендованими замінами мікроконтролерів STM на компоненти Geehy Semiconductor

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор товарів і рішень Geehy Semiconductor Co., Ltd. на території України. Для того, щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top