Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

1466-V серія генераторів сигналів від Ceyear

  • 03.11.2023
  • 1017

1466D-V генератор сигналів

Генератори сигналів 1466-V серії виробництва Ceyear  є універсальними приладами для мікрохвильового та міліметрового діапазону частот, які мають найсучасніші можливості для генерації та тестування сигналів, широку смугу модуляції, високу спектральну чистоту сигналу, високий динамічний діапазон та високу точність для вихідної потужності, і відмінну точність векторної модуляції. Ці високочастотні генератори сигналів можуть задовольнити різноманітні вимоги до тестування в різноманітних додатках. Багатий набір вбудованих функцій, таких як аналогова модуляція, цифрова модуляція, моделювання завмирання та AWGN, роблять щоденне тестування більш зручним. Програмне забезпечення полегшує реалізацію багатосценарного моделювання сигналу для таких додатків як бездротовий зв’язок, мобільний зв’язок та ін. Інтерфейс управління із сенсорною графікою на великому екрані, можливість управління через мобільний браузер, ідентифікація підключення вимірювача потужності від різних виробників та інший функціонал дають можливість користувачам легко і зручно працювати із цими приладами. Генератори сигналів 1466-V серії ідеально підходить для тестування від рівня компонентів до рівня системи.

Відмінна RF продуктивність

  • діапазон частот: 6kHz to 13GHz/20GHz/33GHz/45GHz/53GHz/67GHz
  • спектральна чистота сигналу: SSB < –132 dBc/Hz (typ.10 GHz carrier at 10kHz offset), Spurious <–80 dBc (10 GHz carrier)
  • рівень шуму, SSB< –161 dBc/Hz (typ.20GHz carrier at 30MHz offset)
  • широкий ліапазон вихідної потужності: можливість встановити від -150dBm to +25dBm
  • максимум 2GHz RF смуга модуляції, опція 500MHz/1GHz/2GHz 
  • точність векторної модуляції: EVM<0.8% (5GNR, FR2 28GHz)

Різноманітний набір вбудованих функцій

  • багатий набір функцій модуляції: аналогова модуляція, імпульсна модуляція та понад 30 видів цифрової модуляції
  • підтримка playback функції з визначеною користувачем частотою дискретизації
  • підтримка складних функцій модуляції з кількома несучими
  • TestModel/FRC охоплює понад 600 протоколів мобільного зв’язку, таких як 5G NR, LTE тощо
  • вбудована функція генерації бездротового підключення WLAN
  • генерація різних типів шуму та функція моделювання завмирання в реальному часі

Багатосценарне модулювання сигналів

  • підтримує створення різних сценаріїв для модулювання в різноманітних додатках
  • широкий набір для налаштування вихідного сигналу

Зручний інтерфейс користувача

  • керування за допомогою сенсорної графіки на великому екрані
  • можливість рекрувння через браузер та меню прилада
  • підтримка SCPI програмування

Чудова спектральна чистота сигналу

Генератори сигналів 1466-V серії мають вихідний сигнал високої спектральної чистоти, SSB фазовий шум: -145dBc/Hz @10kHz зміщенні на 1GHz несучій, -132dBc/Hz @10kHz зміщенні на 10GHz несучій, широкосмуговий рівень шуму: -161dBc/Hz @30MHz зміщенні на 20GHz несучій, spurious<-80dBc at 10GHz carrier, гармоніки <-55dBc. Завдяки більш чистому сигналу Вас більше не турбуватимуть паразитні складові під час тестування високочастотних компонентів та систем.

Option H04-2: SSB Phase noise measured value

Широкий динамічний діапазон, висока точність вихідної потужності

Високочастотні генератори сигналів 1466-V серії мають максимальну вихідну потужність (typ): +27dBm @5GHz, +24dBm@ 20GHz, +25dBm @30GHz, +22dBm@ 60GHz. Мінімальний рівень вихідного сигналу, який можна встановити -150dBm, динамічний діапазон вихідної потужності до 170dB. Найкраща в галузі точність: <0.5dB нижче 20GHz(typ).

2GHz RF смуга модуляції

Генератори ВЧ сигналів 1466-V серії можуть забезпечити максимальну смугу модуляції 2GHz. Відповідно до різних застосувань, підтримується вибір смуги модуляції 500MHz, 1GHz and 2GHz. При використанні зовнішнього сигналу смуга модуляції може бути збільшена до 5GHz. Незалежно від задач для тестування в теперішніх 5G системах зв’язку чи в майбутніх -  6G, смуга модуляції цих генераторів сигналів забезпечить можливість тестування для рішення задач в цих системах.

30GHz Carrier 2GHz Modulation Bandwidth Multi-Tone Signal Spectrum

Чудова точність векторної модуляції

Ceyear 1466-V серія генераторів сигналів має чудову точність векторної модуляції, QPSK модуляція EVM виміряне значення 0.4% (2GHz несуча). 5GNR ACPR (типове значення, <-55dBc@2GHz несуча, <-45dBc@42.5GHz несуча). Ці генератори сигналів здатні виконувати оцінку продуктивності в дослідженнях і розробці комунікаційного обладнання та тестувати продуктивність комунікаційного обладнання на виробничих лініях.

Каскадне підключення для отримання багатоджерельного фазового опорного збудження

Підтримка каскадування, надання рішень для MIMO, формування променя та тестування рознесення сигналу.

1466-V Series Signal Generator Multi-Machine Cascade

Повний набір функцій аналогової модуляції

Підтримуються амплітудна модуляція, частотна модуляція, фазова модуляція та імпульсна модуляція. Ці генератори сигналів підтримують складні функції імпульсної модуляції такі як подвійний імпульс, послідовність імпульсів, PRF jittering, PRF staggering, і PRF sliding.

Analog Modulation Interface

Широкий набір sweep mode

Підтримка Step sweep, List sweep, ramp sweep і power sweep функцій.

Функції цифрової модуляції

Генерація до 30+ цифрових модульованих типів сигналів (PSK, FSK, QAM, APSK), перекриваючи всі важливі діапазони частот і  модуляції для цифрового зв'язку.

Відтворення сигналів довільної форми

Підтримка функції відтворення даних довільної форми сигналу зі змінною частотою дискретизації. Завдяки зручній функції попереднього перегляду основної смуги вам зручно перевірити правильність даних у часовій та частотній областях з першого разу.

Complex Multi-Carrier Modulation Graphical Attribute Interface

Кілька типів методів додавання шуму

Підтримка чистого шуму, Gaussian noise, безперервної інтерференції хвиль та інших функцій додавання шуму.

Additive Gaussian Noise Interface

 

Внутрішньоімпульсна модуляція

Підтримує кілька типів внутрішньоімпульсної модуляції, включаючи лінійну частотну модуляцію, код Баркера, код фазової модуляції тощо.

Intra-Pulse Modulation Interface

Симуляція завмирання в реальному часі

20 типів, підтримує такі типи завмирання як чистий Doppler, Rayleigh, Rice, Rayleigh + lognormal, etc., підтримка попередньо встановлених режимів сцени з завмиранням та імітація моделей каналів із завмиранням, визначених 3GPP..

Real-time Fading Simulation Interface

Симуляція сигналів мобільного зв'язку

Для розробки та виробництва базових станцій або терміналів мобільного зв’язку, а також тесту на відповідність радіочастот, необхідного для перевірки та затвердження доступу до мережі обладнання мобільного зв’язку, генератор сигналу Ceyear 1466-V підтримує стандартні сигнали протоколу через вбудовані функції TestModel/FRC (понад 600), включаючи симуляцію 5G NR в один клік. У той же час, за допомогою програмного забезпечення моделювання сигналу мобільного зв’язку, він може реалізувати гнучке редагування та моделювання різних сигналів протоколу зв’язку.

5G NR TM Sample Interface

Симуляція сигналу WLAN

Для розробки, виробництва та тестування терміналів бездротового зв’язку ці генератори сигналів підтримують генерацію 802.11a/b/g/n/ac/ax PPDU, MPDU, A-MPDU та інших сигналів, а також підтримує фізичні кадри, що складаються з кількох PPDU з різними методами модуляції та кодування.

Сенсорний графічний інтерфейс

11,6-дюймовий сенсорний екран високої роздільної здатності використовується для чіткого відображення основних параметрів і інформації про стан приладу та керування приладом.

Signal Flow Diagram Guidance Interface

Гнучникй інтерфейс керування, який можна редагувати

Підтримує налаштування меню користувачем, індивідуальний персоналізований інтерфейс керування користувачем відповідно до звичок тестування. Надає можливість реалізовувати багатофункціональні операції в одному вікні та уникати проблем із занадто глибокими меню та повторними пошуками.

User Defined Menu

Підтримка кросплатформного керування 

Підтримка кількох клієнтів для одночасного підключення, а робочий стан інструменту оновлюється синхронно. Підтримує контроль доступу веб-браузера для мобільних пристроїв.

Browser Access

Одночасний запис команд SCPI і генерація сценарію в один клік

Ви можете не лише експортувати записані команди SCPI одним клацанням миші, а й автоматично генерувати приклади проектів керування програмами VS (C++, C#), Qt, Matlab, LabView, що полегшує керування програмою.

Signal Flow Diagram Guidance Interface

З питань придбання продукції Ceyear звертатись в відділ "Вимірювальних приладів" компанії СЕА за тел.: (044) 330-00-88; e-mail: tmm@sea.com.ua.

Top