Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Нові аналізатори спектру SP145 від Signal Hound уже доступні для замовлення

  • 06.09.2023
  • 758

Компанія Signal Hound проінформувала дистриб'юторів про початок прийняття замовлень на аналізатори спектру SP145 та повідомила прайсову ціну - 9950 доларів США. Відповідно ми будемо підтримувати таку ж ціну на ринку України - 9950 доларів США + ПДВ. На початковому періоді продажу цих аналізаторів їх кількість обмежена і виробник відвантажуватиме відповідно до порядку прийнятих попередніх замовлень, які уже можна розміщувати. Із часом виробник збільшить виробництво цієї моделі і вони будуть підтримуватись на їх складі. Якщо Вас зацікавила ця модель аналізатора спектру і Ви хочете отримати її якомога швидше - ми готові прийняти Ваше замовлення.

 

Аналізатор спектру SP145

SP145 - це високошвидкісний аналізатор спектру в реальному часі та моніторинговий приймач. Він працює в діапазоні частот від 100 кГц до 14.5 ГГц, швидкість сканування до 200 ГГц/с. В цей аналізатор спектру вбудовано внутрішній GPS приймач. Компактний дизайн у поєднанні із високою точністю роблять цей продукт чудовим варіантом для польових та лабораторних застосувань. Живлення SP145 реалізовано через USB-C інтерфейс. Інженери, оператори та професіонали з радіочастотних вимірювань знайдуть різні варіанти використання SP145, включаючи тестування LTE, аналіз векторних сигналів, моніторинг спектру тощо.

 

З питань придбання продукції Signal Hound звертатись в відділ "Вимірювальних приладів" компанії СЕА за тел.: (044) 330-00-88; e-mail: tmm@sea.com.ua.

Top