Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Програмовані ВЧ атенюатори AD-USB R3 серії

  • 27.05.2020
  • 1980

програмований високочастотний атенюатор AD-USB8AR38G95

AD-USB R3 - це остання версія програмованих високочастотних аттенюаторів Adaura Technologies. Вони поєднують в собі всі найкращі характеристики і можливості попередніх лінійок. AD-USB R3 - це новий флагман для цифрових атенюаторів Adaura Technologies. Маючи повністю алюмінієвий корпус, AD-USB R3 забезпечує можливість задавати загасання до 95dB з кроком 0.25dB. Впровадження Ethernet дозволяє легко інтегрувати атенюатори в найсучасніші тестові установки, дозволяючи керувати ними через веб-інтерфейс або Тelnet.

Model Channels Impedance (Ohm) Frequency (Mhz) Attenuation
Range (dB)
Step Size (dB) RF Connectors Communication
AD-USB8AR38G95 8 50 50 – 8000  0 – 95 0.25 SMA Female USB & Ethernet
AD-USB8AR36G95 8 50 5 – 6000 0 – 95 0.25 SMA Female USB & Ethernet
AD-USB4AR38G95 4 50 50 – 8000  0 – 95 0.25 SMA Female USB & Ethernet
AD-USB4AR36G95 4 50 5 – 6000 0 – 95 0.25 SMA Female USB & Ethernet
AD-USB2AR8G95 2 50 50 – 8000  0 – 95 0.25 SMA Female USB & Ethernet
AD-USB2AR36G95 2 50 5 – 6000 0 – 95 0.25 SMA Female USB & Ethernet
AD-USB1AR318G63 1 50 100 – 18000 0 – 63 0.5 SMA Female USB & Ethernet
AD-USB1AR38G95 1 50 50 – 8000  0 – 95 0.25 SMA Female USB & Ethernet
AD-USB1AR36G95 1 50 5 – 6000 0 – 95 0.25 SMA Female USB & Ethernet
AD-USB4APT5 4 50 50 – 6000 0 – 63 0.5 SMA Female USB
AD-USB2APT5 2 50 50 – 6000 0 – 63 0.5 SMA Female USB

 

Чому потрібно використовувати програмовані ВЧ атенюатори AD-USB R3:

  •  економічно ефективне рішення: цифрові атенюатори AD-USB R3 серії забезпечують найвищу ефективність за адекватною ціною, що дозволяє використовувати їх в тестовому обладнані для різних додатків
  • технологічне рішення: при виробництві атенюаторів використовуються високоякісні компоненти та техноголії, що дає можливість забезпечити стабільне та точне загасання сигналу для будь-яких випробувань. USB та Ethernet інтерфейси забезпечують швидку інтеграцію в будь-які проекти
  • надійність: забудьте про проблеми з даним типом обладнання на довгий час. Аттенюатори Adaura Technologies чудово підходять для довготривалих випробувань
  • підтримка: ми любимо нашу продукцію, і знаємо, що Ви теж полюбите. Ми хочемо щоб Ви мали успіх незалежно від того, де Ви знаходитесь. Тому ми пропонуєм нашим клієнтам повну підтримку так швидко, наскільки це можливо



Програмне забезпечення під Windows дозволяє інтуїтивно та швидко керувати всім нашим цифровими атенюаторами. Просто підключіть пристрій та запустіть програму, щоб розпочати тестування!
Живлення через Ethernet

Power over Ethernet (PoE) - це технологія, яка дозволяє використовувати мережевий кабель для подачі живлення на атенюатор. Ця можливість дозволяє спрощувати підключення обладнання для тестування, оскільки використовується один кабель для живлення і управління.

Hybrid HID & Serial USB Communication

… дозволяє надзвичайно швидку інтеграцію в існуючі тестові установки. Навіщо обмежуватись одним методом, коли у Вас є можливість вибору? Наша надійна прошивка забезпечує можливість підключення та керування за допомогою USB Serial чи USB HID.

     USB Serial дозволяє використовувати будь-яку консольну програму. Просто підключіться до пристрою, щоб надіслати йому команди через RS232.


     USB HID забезпечує ще один універсальний метод зв'язку, оскільки пристрій розпізнається як USB-периферія. Нашу зручну бібліотеку HID можна легко впровадити в програми автоматизації тестів.

HTTP Webpage GUI

Програмовані атенюатори AD-USB R3 серії можуть легко керуватись через мережу HTTP GUI. Не потрібно встановлювати жодних додаткових програм. Просто завантажте веб-браузер і негайно почніть надсилати команди пристрою.

Навчальний посібник MATLAB

Як керувати ВЧ аттенюаторами за допомогою MATLAB

> Tutorial

 

Компанія Adaura Technologies, коріння якої знаходиться в Кремнієвій долині, була заснована в 2013 році фахівцями в галузі високочастотної електроніки та систем автоматизації. З самого початку нашим головним пріоритетом було надання професіоналам, які працюють у цих галузях, надійного, високоефективного тестувального обладнання за привабливою ціною.

Бездротові рішення набувають все більшого поширення в повсякденному житті і стають більш доступними. Але обладнання, яке потрібне для виробництва і обслуговування цих рішень залишається дорогим. Adaura Technologies спеціалізується на виробництві доступних, високопродуктивних програмованих ВЧ атенюаторів і інструментів для розробки та перевірки бездротових пристроїв та пристроїв loT.

Область застосування програмоватих високочастотних атенюаторів Adaura Technologies:

  • LTE
  • WiFi MIMO (включаючи WiFi 6E)
  • IoT
  • промисловість
  • Space & Military

 

Adaura Technologies вирішує проблеми тестування Wi-Fi

Невеликі стартапи в IoT та бездротовій промисловості не можуть дозволити собі великі витрати для тестувального обладнання. Тому часто продукти, що виробляються цими компаніями не тестуються і працездатність цих рішень в реальних умовах не є гарантованою.

Великим компаніям потрібно швидко впроваджувати інновації, щоб залишатися конкурентоспроможними. Для цього їм потрібно високоефективне обладнання для тестування, яке легко впровадити для виробництва та контролю, а також воно повинно бути достатньо надійним.

Adaura Technologies вирішує обидва ці питання.

У нашому асортименті продуктів є поділювачі потужності, симулятори затримки лінії, програмовані високочастотні аттенюатори, які можуть використовуватись для виробництва і тестування рішень в бездротовій промисловості.

Сьогодні нашими клієнтами є такі лідери в своїх галузях, як Google, Intel, MIT, NASA, Telstra та Verizon. Тим не менш, ми також продовжуємо орієнтуватись і на менші компаній, які цінують доступність і безкомпромісну якість нашого тестового обладнання.

 

Переваги Adaura Technologies

Наша основна ідеологія - це задоволення актуальних потреб клієнтів.Всі розробки наших продуктів основані на спілкуванні з клієнтами і аналізі їх потреб. Ми постійно розвиваємо і вдосконалюєм наші продукти.

Ми робимо особливий акцент на якості наших продуктів. Простота використання, надійність, довготривала технічна підтримка, дотримання міжнародних стандартів, гнучкість і, що важливо, економічність - все це враховується при розробці і виробництві продукту.

Що дозволяє цього досягти:

  • ми використовуємо високоякісні компоненти
  • ми не додаємо зайвої функціональності, що призводить лише до завищених цінників
  • наші пристрої розроблені таким чином, щоб бути надзвичайно простим у застосуванні та досить гнучким, щоб підтримувати майже будь-яке середовище тестування

 

З питань придбання продукції Adaura Technologies звертатись в відділ "Вимірювальних приладів" компанії СЕА за тел.: (044) 330-00-88; e-mail: tmm@sea.com.ua.

Top