Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Нова напівавтоматична паркувальна система у Чернівцях від СЕА

  • 13.03.2024
  • 900

У місті Чернівці введено в експлуатацію передову напівавтоматичну паркувальну систему, яка дозволить водіям ефективно керувати процесом паркування та зменшити час на пошук місця для стоянки. Ця нова система розроблена та виготовлена Компанією СЕА, яка спеціалізується на інноваційних рішеннях для транспортної інфраструктури.

напівавтоматична паркувальна система , парковка, паркоматнапівавтоматична паркувальна система , парковка, паркоматнапівавтоматична паркувальна система , парковка, паркомат

Основні елементи функціонала парковки включають:

  • В'їзд з функцією розпізнавання номерів авто: спеціальна система автоматично розпізнає номерні знаки автомобілів при в'їзді на парковку, що дозволяє ефективно контролювати рух автотранспорту та зберігати дані про в'їзди.
  • Виїзд з функцією розпізнавання номерів авто: аналогічно, система розпізнає номерні знаки авто при виїзді з парковки, забезпечуючи безпеку та контроль за рухом транспорту.
  • Пост оператора АРМ: для забезпечення ефективного управління парковкою та вирішення поточних питань, встановлено пост оператора, який обладнаний спеціальними інтерфейсами та програмним забезпеченням для взаємодії з автоматизованою системою паркування.

Встановлення напівавтоматичної паркувальної системи в Чернівцях — це крок уперед до забезпечення комфорту та зручності для місцевих мешканців та відвідувачів міста.

Більше реалізованих проєктів Компанії СЕА за посиланням

Мобільний додаток SEA Parking допомагає вирішити проблему пошуку і оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.

 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, +38 (067) 332-16-45 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top