Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Advantech PPC-415W/421W — новий безвентиляторний комп'ютер підвищеної обчислювальної потужності

  • 26.04.2024
  • 105

Advantech, світовий лідер у галузі технологій промислової автоматизації, з гордістю представляє вдосконалену серію PPC, випустивши PPC-415W/421W. Завдяки новітнім функціям та винятковому дизайну останні доповнення до лінійки панельних ПК Advantech покликані встановити нові стандарти в галузі інтелектуального виробництва, автоматизації виробництва та контролю доступу до систем.

Advantech PPC-415W/421W
Джерело: advantech.com

Ці продукти є цінним внеском у ринок панельних ПК. Моделі PPC-415W/421W із серії PPC-400 оснащені РК-панелями Full HD з діагоналлю 15,6/21,5 дюйма та найновішими процесорами Intel® Core™ (13-го покоління). Серія PPC-400, спеціально розроблена для жорстких промислових умов, забезпечує виняткову продуктивність, надійність та універсальність. Їхні 10-ядерні процесори промислового класу 13-го покоління розширюють можливості обробки, забезпечуючи ефективну багатозадачність та складні обчислення. Завдяки підтримці DDR5 вони забезпечують вищу швидкість передачі даних та збільшений обсяг пам'яті. Їхня безвентиляторна конструкція значно знижує шум і частоту відмов, що робить їх ідеальним вибором для середовищ, де шум доволі чутливий.

Виняткова адаптація до навколишнього середовища

Відмінною особливістю серії PPC-400 є їхня здатність працювати при екстремальних температурах від -20°C до 60°C. Така стійкість досягається за рахунок використання процесорів промислового рівня та складних рішень щодо розсіювання тепла, що гарантують стабільну роботу у складних умовах довкілля.

Багаті можливості підключення та розширення

Моделі PPC-415W/421W пропонують широкі можливості підключення вводу-виводу та універсальні можливості розширення. Вони оснащені слотом для ключів M для інтерфейсу PCIe x4 або технології SATA RAID, що забезпечує можливість адаптації до високошвидкісного зберігання та передачі даних. Завдяки конструкції Ethernet 2500BASE-T, що підтримує технологію Time-Sensitive Networking (TSN), ці панельні комп'ютери оптимізовані для промислових додатків. Комплексний інтерфейс вводу-виводу включає 3 незалежні виходи дисплея, до 5 COM-портів, 4 порти USB і слоти розширення PCIe x4 або PCI, що забезпечує повну сумісність з різними системами і різноманітними вимогами.

Цільові програми та сумісність

Розроблений для постачальників промислового обладнання та додатків контролю та управління, панельний комп'ютер PPC-415W/421W підтримує операційні системи Windows 10/11 та Linux. Вони також пропонують різні аксесуари та опції, включаючи монтаж на панелі/підтримку VESA, Wi-Fi6 та розширення PCI/PCIe. Ці новітні панельні ПК пропонують підвищену обчислювальну потужність, адаптованість до навколишнього середовища та широкі можливості підключення. 

За матеріалами Advantech

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Advantech на території України. Купити безвентиляторний комп'ютер Advantech, дізнатися ціну і додаткову інформацію щодо обладнання для промислової автоматизації можна, звернувшись до центрального офісу Компанії СЕА за тел .: +38 (044) 291-00- 41, або написавши на e-mail: info@sea.com.ua

Top