Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Оновлений сертифікат ISO 9001:2015

  • 04.01.2021
  • 2129

Компанія СЕА — це міжнародна компанія, яка є провідним постачальником інноваційного обладнання та компонентів для промислових споживачів, розробником і виробником сучасних автоматизованих систем для міської інфраструктури та різноманітного високотехнологічного обладнання.

На всю продукцію виробництва СЕАТМ та послуги компанії ми надаємо гарантію якості, виконуємо 100% візуальний контроль всіх виробів згідно міжнародного промислового стандарту IPC-A-610F, а система менеджменту якості підприємства сертифікована на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

сертифікат ISO 9001:2015

Система управління якістю власного виробництва Компанії СЕА відповідає вимогам ISO 9001:2015

сертифікат ISO 9001:2015

Система управління якістю щодо надання послуг з постачання продукції та обладнання Компанією СЕА відповідає вимогам ISO 9001:2015


Компанія СЕА надає послуги з контрактного виробництва електроніки: від розробки друкованих плат та монтажу на них компонентів до випуску готових виробів. Підприємство має можливість виготовляти як поодинокі зразки, так і великі серії друкованих плат і електронних модулів (до 100 тис. шт. в місяць). 

Ми пропонуємо партнерам і замовникам виконання SMD і DIP монтажу будь-якої складності. Паяння елементів плат здійснюється з використанням високоякісних витратних і технологічних матеріалів та обладнання згідно до міжнародних промислових стандартів IPC / JEDEC. 

Компанія реалізовує понад 50 000 позицій товарів і послуг, залишаючись провідним українським виробником і дистриб'ютором електронного обладнання для міської інфраструктури, транспортної і будівельної галузей, енергетики, медицини, військово-промислового комплексу, рекламно-розважальної індустрії та інших сфер. Статус офіційного дистриб'ютора в Україні Компанії СЕА надали більше 70-ти світових виробників. Прямі поставки здійснюються більш ніж від 300 світових виробників.

Щоб познайомитись з СЕА більш ближче, Вашій увазі пропонується програма поставок

Компании СЭА - 25 лет!Якщо у Вас виникли запитання чи пропозиції щодо співпраці, будемо раді відповісти на Ваші звернення за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top