Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Новий буклет СЕА СУГО

  • 24.03.2021
  • 1202

Система управління міським освітленням

Компанія СЕА пропонує сучасну систему моніторингу та управління технологічними об'єктами міського освітлення власного виробництва, яка на сьогодні успішно експлуатується в більш ніж 40 містах України. Основною функцією пропонованої системи управління освітленням є телеуправління технологічними об'єктами міського освітлення – автоматичне і оперативне.
 

Автоматичне управління здійснюється за графіком, розробленим індивідуально для конкретного регіону з урахуванням місцевих особливостей та інших факторів. Оперативне управління дозволяє диспетчеру при необхідності застосовувати ручне управління виконавчими пристроями пункту включення.

 

Система управління міським освітленням «СЕА СУГО» представляє собою сукупність програмних і апаратних засобів

Система управління міським освітленням

Компанія СЕА також пропонує інноваційну розробку – єдиний диспетчерський пульт управління світлофорними об'єктами і зовнішнім освітленням міста, який охоплює три системи: відеоконтроль дорожнього руху, моніторинг працездатності світлофорів і управління вуличним освітленням.

 

Ознайомитись з оновленим буклетом СЕА СУГО більш детально ↓

Завантажити

 

За додатковою інформацією та з питань придбання або впровадження системи моніторингу та управління технологічними об'єктами міського освітлення звертайтеся до центрального офісу Компанії СЕА, тел .: +38 (044) 330-00-88, e-mail: info@sea.com.ua

Top