Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Переваги OLED порівняно з VFD

  • 03.07.2023
  • 887
В статті журналу "Електрик" 4 описано вакуумно-люмінесцентний дисплей (VFD) і його принцип роботи. VFD є пристроєм відображення, що використовує електровакуумний тріод та люмінофор для створення світлового випромінювання. За допомогою нагрівання катода та сітки, VFD відтворює задані комбінації слів, літер, цифр або малюнків. Однак VFD має свої недоліки, такі як велика товщина, обмежена колірна гама та висока споживана потужність. В зв'язку з цим ринок шукає альтернативу VFD, зокрема OLED дисплеї. OLED дисплеї мають меншу товщину, більшу кольорову гаму, вищу контрастність та нижче споживання енергії. Цей перехід від VFD до OLED дисплеїв активно відбувається на ринку, зокрема за допомогою COB OLED дисплеїв від Winstar.
 
Більше про технічні характеристики та детальний огляд дисплеїв читайте у журналі "Електрик" 4.
 
Отримайте безліч переваг та корисної інформації з регулярним виданням професійних журналів, а також бонуси у виглядів промокодів на товари для замовлення у Компанії СЕА.
 
 
 
Компанія СЕА — дистриб'ютор Winstar на території України, виконує поставки та технічну підтримку продукції цієї компанії. Купити дисплей Winstar і за додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 та e-mail: info@sea.com.ua.
Top