Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Декодер CVSA з підтримкою ШІ від IRD

  • 29.08.2023
  • 1011
  • Надзвичайно високі показники читання забезпечують можливість попереднього визначення стану перевірки транспортного засобу до досягнення пунктів перевірки
  • Штучний Інтелект використовується для автоматичного сортування транспортних засобів на основі візуального індикатора стану їх перевірки

International Road Dynamics Inc. оголосила про запуск нової системи зчитування інформаційних талонів транспортних засобів (ІТТЗ) CVSA, яка використовує Технологію Штучного Інтелекту та машинного бачення. Штучний Інтелект забезпечує високу швидкість зчитування ІТТЗ CVSA, що робить декодер CVSA від IRD ідеальним для автоматичного попереднього скринінгу комерційних транспортних засобів, які рухаються зі швидкістю на автомагістралях, перед пунктами зважування.

Велика частина роботи інспекторів на пунктах зважування включає візуальні огляди, включаючи перевірку терміну дії ІТТЗ CVSA. Штучний Інтелект, в поєднанні з технологією машинного бачення, надає можливість автоматизувати цей процес і покращити попередній відбір перед пунктом зважування. Це забезпечує пріоритетну перевірку транспортних засобів із простроченими ІТТЗ, які можливо не були перевірені за останній час, — це може покращити справедливість та ефективність контролю за комерційними транспортними засобами. Ефективність вантажоперевезень також може покращитися, коли транспортним засобам, перевіреним недавно, дозволено обходити пункти зважування. Ця технологія також може забезпечити безпечніші умови для роботи інспекторів.

Зображення ІТТЗ CVSA для Декодера
Зображення ІТТЗ CVSA для Декодера

Багато пунктів зважування вже обладнані технологією машинного бачення для надання зображень комерційних транспортних засобів, співставлених з інформацією Weigh-In-Motion (WIM), або для надання зображень для ідентифікації транспортних засобів за допомогою оптичного розпізнавання символів (OCR) на номерних знаках або DOT-номерах. Існує потенціал для додаткового обладнання наявних камер системами декодування ІТТЗ CVSA в сотнях передперевіркових пунктів по всій Північній Америці.

"Це дуже захоплюючий момент для нашої галузі", прокоментував Ріш Малхотра, Президент та Генеральний директор IRD. "Спеціалізовані обчислювальні блоки зі штучним інтелектом, спільно з потужними промисловими комп'ютерами, дозволяють застосовувати глибокі нейронні мережі та системи машинного бачення в транспортних додатках, що відкриває можливості для організацій досягати своїх цілей з безпеки дорожнього руху ефективним способом, покращуючи ефективність транспорту. Декодер ІТТЗ CVSA — це перший комерційний продукт IRD, який інтегрує ШІ з контролерами Weigh-In-Motion (WIM) iSINC від IRD, і ми бачимо великий потенціал для більш багатьох застосувань ШІ в найближчому майбутньому. Ми вважаємо, що ці застосування зміцнять лідерську позицію IRD на ринку контролю за комерційними транспортними засобами."

Технологія була розроблена у співпраці з Лабораторією комп'ютерної інженерії Університету Саскачевану та за підтримки Mitacs, неприбуткової національної канадської дослідницької організації, яка підтримує промислові та соціальні інновації.

Джерело 

Ознайомитись більш детально з напрямком SEA WIM

Компанія СЕА займається проєктуванням, розробкою програмного забезпечення, монтажем, впровадженням і технічною підтримкою систем WIM. До складу партнерів СЕА входять:

  • International Road Dynamics Inc. — багатопрофільна компанія, що спеціалізується на інтелектуальних транспортних системах, має досвід розробки комплексних технічних рішень для вирішення унікальних і складних транспортних завдань.
  • Kistler Group — світовий лідер на ринку технологій вимірювання динамічного тиску, сили, крутного моменту та прискорення.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити по електронній пошті: info@sea.com.ua.

Top