Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Контролер наступного покоління WIM@Toll від IRD

  • 14.09.2023
  • 994
  • Спеціалізований контролер для керування зважуванням у русі, дорожніми платежами та контролем доступу
  • Нові можливості з'являються по всьому світу в галузі дорожніх платежів, коли уряди шукають джерела доходів для фінансування інфраструктурних проєктів
  • Сильнішу присутність на ринку дорожніх платежів підтримує зростання бізнесу зважування у русі компанії IRD та використання нещодавно набутих можливостей оптичних волокон

Корпорація International Road Dynamics Inc. представила новий контролер WIM@Toll для інтеграції системи зважування у русі (WIM) в системи дорожніх платежів та контролю доступу. PAT Traffic є провідним постачальником систем збору дорожніх платежів в Латинській Америці і є недавно створеним центром компетентності IRD для розробки нової технології дорожніх платежів для всесвітніх ринків.

Новий контролер WIM@Toll є частиною iTOLL, комплексного рішення IRD для управління та збору дорожніх платежів. iTOLL підтримує моделі дорожніх платежів на основі ліній пропуску, а також безліч вимог і регуляцій, виданих різними державними органами та концесіонерами дорожніх платежів у всьому світі. Унікальний модульний дизайн пропонує кращу альтернативу для дискретного введення/виведення або більш дорогих та складних технологій програмованого логічного контролера.

Зважування у русі все більше використовується як частина систем дорожніх платежів по всьому світу, оскільки оператори дорожніх платежів стали більш свідомими про пошкодження покриття доріг, спричинені важко завантаженими транспортними засобами. Зважування у русі не тільки забезпечує відповідне компенсування цих транспортних засобів за використання доріг на основі ваги, але системи також можуть бути розроблені для штрафування перевантажених транспортних засобів безпосередньо або відмови у доступі для надзвичайно важких вантажівок. Перевантажені транспортні засоби становлять ризик для безпеки і створюють більше забруднення, що викликає бажання з боку влади оподатковувати їх або обмежувати доступ до міських територій через дорожні платежі. Новий контролер WIM@Toll взаємодіє з компонентами систем дорожніх платежів, такими як датчики WIM, індуктивні петлі, датчики автоматичної класифікації транспортних засобів (АКТЗ), автоматичні камери розпізнавання номерних знаків, світлові завіски, системи вимірювання розмірів транспортних засобів, бар'єрні ворота, світлофори та відображення платежів. Залежно від вимог датчиків автоматичної класифікації транспортних засобів, систему полоси можна налаштувати для використання підсистем АКТЗ на основі датчиків оптичних волокон SensorLine або розширеної системи класифікації вантажівок за кількістю осей для дорожніх платежів, яка працює на сенсорах VectorSense від IRD — це високотехнологічний датчик для визначення класу транспортних засобів на основі профілю відбитку шин. Крім того, контролер також може взаємодіяти з неінтрузивними 3D датчиками LiDAR для АКТЗ та вимірювання розмірів.

Недавнє придбання компанією Quarterhill провідного гравця на ринку дорожніх платежів у США Electronic Transaction Consultants, доповнює довгу історію компанії IRD в області інформаційних технологій для транспорту та дорожніх платежів та відкриває нові можливості для співпраці.

"Ми раді об'єднати зусилля з компанією IRD", сказав Брет Кідд, генеральний директор Electronic Transaction Consultants. "Інноваційний підхід IRD добре відповідає погляду мобільності Electronic Transaction Consultants і надасть обом компаніям ще більші переваги в інтелектуальних системах для транспорту. З посиленням глобального попиту на рішення у сфері дорожніх платежів ми з нетерпінням чекаємо можливості поєднати індивідуальні та спільні сильні сторони в цій галузі."

"Зі встановленням понад 6 000 дорожніх платіжок по всьому світу, IRD є міжнародним лідером у галузі систем дорожніх платежів, що, на нашу думку, є ринком із сильними перспективами росту," заявив Ріш Малхотра, Президент та Генеральний директор компанії IRD. "Ми бачимо зростаючий інтерес і нові можливості по всьому світу в сфері дорожніх платежів, оскільки уряди шукають продукти та послуги, які допоможуть їм фінансувати та підтримувати інфраструктурні проєкти. Крім того, ми бачимо зближення галузей дорожніх платежів та інтелектуальних транспортних систем, де ми маємо вигідне положення для використання цих можливостей. Наш контролер наступного покоління WIM@Toll, який включає нещодавно набуті можливості оптичних волокон, є критичним кроком на шляху підсилення нашої позиції на міжнародному ринку дорожніх платежів та дає змогу клієнтам використовувати модульне рішення для зважування у русі, дорожніх платежів та контролю доступу."

Джерело 

Ознайомитись більш детально з напрямком SEA WIM

Компанія СЕА займається проєктуванням, розробкою програмного забезпечення, монтажем, впровадженням і технічною підтримкою систем WIM. До складу партнерів СЕА входять:

  • International Road Dynamics Inc. — багатопрофільна компанія, що спеціалізується на інтелектуальних транспортних системах, має досвід розробки комплексних технічних рішень для вирішення унікальних і складних транспортних завдань.
  • Kistler Group — світовий лідер на ринку технологій вимірювання динамічного тиску, сили, крутного моменту та прискорення.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити по електронній пошті: info@sea.com.ua.

Top