Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Паркувальне обладнання

  • 29.11.2017
  • 1917

Як відомо, для всіх 21 століття стало прогресуючим в технологіях майбутнього покоління. Стали випускати багато нової, зручної продукції для застосування людиною в комфортних цілях. Засіб пересування вже не є ні для кого дивним, так як транспортний засіб є в кожній родині, в деяких сім'ях навіть не один. У зв'язку з цим власники автомобілів починають відповідно паркуватися абияк. Вони починають заїжджати на бордюри, дитячі майданчики, де граються їхні ж діти і дихають цим самим повітрям.

Але не дарма наш уряд вигадав також штрафстоянку, звісно ж за парковку в недозволеному місці, так як деякі власники автомобілів почали просто нахабніти. А на штрафмайданчику штраф не маленький. Уже після першого разу, водій перш ніж паркуватися десять разів подумає "а чи варто тут взагалі паркуватися". І у зв'язку з цим технології майбутнього придумали різні парковки, паркінги, багаторівневі парковки, паркування в житлових будинках, платні парковки біля величезних торгових центрів і гіпермаркетів, паркомати, щоб машини не стояли посеред вулиці. А також хочеться відзначити, з появою таких парковок стало менше хуліганства. Раніше, якщо машину залишив не на своєму місці, можна було б побачити спущене колесо, якусь загрозливу записку тощо. 

Добре, що в наш час технології не стоять на місці, а просуваються. Через деякий час з'явилися і автоматичні парковки, до яких можна під'їхати, взяти жетон на в'їзді, а при виїзді його спокійно показати і проїхати далі. З одного боку так стало навіть зручніше, стало краще тим, що охоронець не спить на робочому місці, не випиває, не лається і просто не просиджує штани. Таке вже рідко де зустрінеш. А так мовчки під'їхав пред'явив жетон, картку або ще що-небудь і проїхав далі зі спокійною душею, знаючи, що ніхто твій автомобіль не подряпає, всі предмети, які знаходяться в ньому, залишаться на своїх місцях, ніхто їх не чіпатиме і чіпати не буде, тому що з появою таких парковок встановлені відеокамери спостереження.

Компанія СЕА - одна з небагатьох компаній на вітчизняному ринку, що має повний цикл виробництва паркоматів і паркувального обладнання: від розробки до монтажу обладнання на майданчику замовника. В активі компанії - безліч реалізованих проектів в цій галузі. Паркувальні комплекси та паркомати, ціна яких більше ніж прийнятна, виробництва Компанії СЕА прості і надійні в експлуатації, мають широкі можливості для розширення функціональності, інтеграції в розвинені системи моніторингу або диспетчеризації, при цьому Компанія СЕА пропонує своїм партнерам конкурентні ціни на паркувальне обладнання і розширені опції по комплектації парковок всім необхідним додатковим обладнанням, а також - програмним забезпеченням.

 

Реалізовані проекти

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, ж/д і автовокзалів. Купити паркомат, ціна підземного паркінгу, купити обладнання парковки, отримати кваліфіковану консультацію та з питань організації паркувальних комплексів, організації платної напівавтоматичного парковки, придбання і монтажу паркувального обладнання, звертайтеся в офіс Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top