Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Гнучкі LED екрани виробництва SEA TM

  • 21.06.2022
  • 1190

В наш час стає все складніше привернути увагу за допомогою статичної реклами. На заміну банерам та статичним вивіскам вже давно прийшли яскраві світлодіодні екрани. Але як бути, коли є бажання замовити відеоборд, але немає змоги знайти вдале місце для його розташування на фасаді? Або хочеться виділитись на фоні конкурентів серед інших екранів в торговому центрі?

Гнучкі LED екраниГнучкі LED екрани

Для втілення різноманітних найсміливіших, нестандартних та яскравих рішень Компанія СЕА пропонує гнучкі LED екрани. На основі гнучких модулів можна втілити бажання на любий смак як для зовнішньої реклами, так і для внутрішньої. Спеціально сконструйовані модулі мають гнучкий, але міцний та надійний каркас зі збереженням такої ж яскравості та контрастності, як і в звичайних LED модулях.

Гнучкі LED екраниГнучкі LED екрани

Отже, відтепер найсміливіші фантазії для розміщення реклами можуть з легкістю бути втілені нашими професійними технічними спеціалістами Компанії СЕА. На різноманітних конструкціях, таких як колона, сфера, напівсфера, конструкції з радіусом та дизайнерські конструкції, можуть бути сконструйовані ексклюзивні світлодіодні екрани любих розмірів та форми. Звернувшись за консультацією до наших спеціалістів Ви отримаєте оптимальне рішення для реалізації Ваших ідей. А з гнучкими LED екранами SEATM ще й вагому перевагу над конкурентами!

 

За додатковою інформацією та з питань придбання LED екранів SEАтм звертайтеся до центрального офісу Компанії СЕА в Києві, тел .: +38 (044) 330 00 88, моб. +38 099 491 55 28, e-mail: alver@sea.com.ua.

Top